To Ci się życie odwróci do góry nogami

Ja po prostu nie mam czym się chwalić, tylko ogródki inne oglądam, a że nie piszę, to cóż, zamknęłam się jakoś w sobie. Tak samo jak 4 lata temu czytałam wszystko o ogrodach, tak teraz czytam o ludzikach małych
 Ja po prostu nie mam czym się chwalić, tylko ogródki inne oglądam, a że nie piszę, to cóż, zamknęłam się jakoś w sobie. Tak samo jak 4 lata temu czytałam wszystko o ogrodach, tak teraz czytam o ludzikach małych  No i wszystkie zobowiązania zawodowe kończę szybko, by kaska była i przede wszystkim święty spokój. U mnie w ogródku zastój, plany rabat w weryfikacji, przecież nie posadzę krzewów, jak zaraz będzie tam zjeżdżalnia, albo inna piaskownica. Siłą rzeczy jeden wielki warzywnik będzie w tym roku, żadnych trwałych nasadzeń na razie. Nie wiem chwilowo, co pisać na tematy ogrodowe, jak mi tu napisała Margo, życie mi się do góry nogami odwróciło, no to jestem zagubiona, czy co.
 No i wszystkie zobowiązania zawodowe kończę szybko, by kaska była i przede wszystkim święty spokój. U mnie w ogródku zastój, plany rabat w weryfikacji, przecież nie posadzę krzewów, jak zaraz będzie tam zjeżdżalnia, albo inna piaskownica. Siłą rzeczy jeden wielki warzywnik będzie w tym roku, żadnych trwałych nasadzeń na razie. Nie wiem chwilowo, co pisać na tematy ogrodowe, jak mi tu napisała Margo, życie mi się do góry nogami odwróciło, no to jestem zagubiona, czy co.  

Pozdrowienia gorące dla FORUM!!!!!!
  Pozdrowienia gorące dla FORUM!!!!!!
 Dziecko to ogromna rewolucja, ale taka radosna. Zazdroszczę Ci trochę tej ciąży. Drugiego dziecka nie chcę, ale tak w ciąży to bym sobie jeszcze pochodziła i poplanowała, przynajmniej te pierwsze 6 miesięcy, to dla mnie był najprzyjemniejszy okres
 Dziecko to ogromna rewolucja, ale taka radosna. Zazdroszczę Ci trochę tej ciąży. Drugiego dziecka nie chcę, ale tak w ciąży to bym sobie jeszcze pochodziła i poplanowała, przynajmniej te pierwsze 6 miesięcy, to dla mnie był najprzyjemniejszy okres 

To trzymaj się kochana
 To trzymaj się kochana  
   i to całusy nie dla Ciebie tylko dla maleństwa,nie wiem jak to zrobisz ale masz je już całować
 i to całusy nie dla Ciebie tylko dla maleństwa,nie wiem jak to zrobisz ale masz je już całować 

Przyjmij zatem gratulacje, choć troszkę spóźnione.
 Przyjmij zatem gratulacje, choć troszkę spóźnione.   A prace ogródkowe w takim stanie to też fajny relaks, odradzam jedynie zabawy z wertykulatorem.
 A prace ogródkowe w takim stanie to też fajny relaks, odradzam jedynie zabawy z wertykulatorem.   W rodzinie też od kilku miesięcy błogosławiony stan, więc jestem "na bierząco". Co do zagospodarowania ogrodu, to najlepiej zmieniające się tendencje obrazuje ogród moich sąsiadów. Nie doliczyłam się nigdy, ile tam dokładnie biega dzieciaków (bo wścibska nie jestem
 W rodzinie też od kilku miesięcy błogosławiony stan, więc jestem "na bierząco". Co do zagospodarowania ogrodu, to najlepiej zmieniające się tendencje obrazuje ogród moich sąsiadów. Nie doliczyłam się nigdy, ile tam dokładnie biega dzieciaków (bo wścibska nie jestem   ), ale architektury to mają chyba aż w nadmiarze. Ogród zamienił się w trawnik z drabinkami, domkami, huśtwkami, piaskownicami. Nie wiem, czy gdy przyjdzie moja kolej, to się na takie drastyczne zmiany poważę, chyba prędzej malucha będę podrzucać na już gotowy i dobrze prosperujący plac zabaw za płotem.
 ), ale architektury to mają chyba aż w nadmiarze. Ogród zamienił się w trawnik z drabinkami, domkami, huśtwkami, piaskownicami. Nie wiem, czy gdy przyjdzie moja kolej, to się na takie drastyczne zmiany poważę, chyba prędzej malucha będę podrzucać na już gotowy i dobrze prosperujący plac zabaw za płotem.   Jak już wyczytasz wszystkie literki z dzieciotematycznych forów, to napisz, jak Ci rzodkiewka rośnie. I co u kociaków.
 Jak już wyczytasz wszystkie literki z dzieciotematycznych forów, to napisz, jak Ci rzodkiewka rośnie. I co u kociaków.