Hej dziewczyny a wiecie na jaką literę zaczyna się ideał kobiety?
na C na trzy C
Cudza, Cudna , Cycata
A faceta?
Na trzy Ł
Łobcy , Ładny , Łogoniasty Dużo słonka i uśmiechu życzę
A tam od razu wywiało. Troszkę podmuchało i popadało a zimno jak sto diabłów.
Ty już masz zapasy porobione a ja dzisiaj walczyłam ze świniną, teraz gotuje się salcesonik, ale będzie jedzonka.
no to lubię , że nie muszę potem w mięsnym w kolejkach stać i tachać tych siatek ciężkich tylko lodóweczkę otwieram i mam .....
U mnie też pogoda delikatnie mówiąc barowa .... masakra
Cześć Lucynko!!!U mnie tez leje zapraszam na kawke moze się obudzimy,łeb mi pęka
Jak ja Ci zazdroszczę ,że tak umiesz przerobic taką świnkę ,ja jestem antytalent kuchenny co trzeba to zrobię, ale jakies wyroby to już nie bardzo Ja na zakupy to po ogrodniczych chętnie ,ale spozywka to rola M nie lubię
Pozdrawiam
To mnie pocieszyłaś Ja mam taką super koleżanke ,zapeklowala mi na swieta szyneczke i polędwicę i jeszcze uwedzi juz czuje ten smak uielbiam takie swojskie wyroby A najbardziej mi slinka cieknie na krupnioka własnej roboty z grila z kapustą kiszona z beczki ........ale sie rozmarzyłam, a tu ani widu ani słychu grila leje i pizdzi jak nie wiem co
no to co po kawce juz włączam ekspress
Danusia ja swoją kaszaneczkę też tak w sreberku z kapustką robię ...teraz mąż jęczał bo mu tylko kawałek zostawiłam a reszta do zamrażalnika , na grill będzie .... Włosy spobie pofarbiłam wczoraj ....
kurde w wieczornym świetle było znacznie lepiej.... mial być rudy , a jest jakiś taki różowy chyba mąż mnie eksmituje
Na pewno jest super i tylko Ci sie tak wydaje ze rózowe M Cie nie wyrzuci, a kto mu kaszaneczke z grila przyrzadzi Ja chciałam mieć ciemny brąz i co farbię są bardziej czarne i to akurat mojemu bardziej odpowiada niz mi
A ja już sama nie wiem jaki kolor wybrać mam swoje naturalne bardzo ciemne i ciężko uzxyskać kolor taki jak się chce trzeba by najpierw utlenić chyba a wiadomo , że mogłabym troszkę wyłysieć tak farbować raz za razem .... Królewicz dostanie piwko i wtedy będę piękna choćbym nie wiem jak wyglądała
Wiecie jaka jest różnica między 2 latkiem a dorosłym mężczyzną ?
dwulatka można spokojnie zostawić samego z nianią
Para wybrała się na zimowe ferie do małego, romantycznego domku gdzieś w górach. On od razu poszedł do drewutni po drwa do kominka. Po powrocie krzyczy:
- Kochanie, jak strasznie zmarzły mi ręce!
- Włóż je między moje uda i ogrzej - odpowiada ona czule.
Jak powiedziała, tak zrobił i to go rozgrzało. Zjedli obiad i on poszedł narąbać jeszcze trochę drewna. Po powrocie woła:
- Kochanie, ależ mi zimno w ręce!
- Włóż je między moje uda i ogrzej - odpowiada ponownie dziewczyna.
Nie trzeba mu było dwa razy powtarzać. Po kolacji chłopak udał się po zapas drewna na całą noc. Ledwo wrócił, od razu woła:
- Jejku, jejku, kochanie, jak mi zimno w ręce!
- Ręce, ręce! - nie wytrzymuje dziewczyna. - A uszy to ci nie marzną?