Jolu, jeśli chodzi o moją lilię African Queen, to zasiałaś wątpliwości w moim sercu, bo faktycznie, kupiłam również lilię "Golden Splendour" i może je ze sobą pomyliłam
Moje królestwo
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje królestwo
Dzień dobry Jolu. No właśnie ta cecha dziwaczka, o której piszesz, to znaczy kwiaty otwierające się dopiero wieczorem, trochę mnie zniechęca, bo w dzień te kwiatki wyglądaja jak pozwijane rureczki.
Jolu, jeśli chodzi o moją lilię African Queen, to zasiałaś wątpliwości w moim sercu, bo faktycznie, kupiłam również lilię "Golden Splendour" i może je ze sobą pomyliłam
-
x-d-a
Jolu, ja posadziłam kilka lat temu dziwaczka i od tej pory co roku sam mi się wysiewa w tym samym miejscu :P
Jeżeli nie zetniesz kwiatków po kwitnieniu to w sprzyjających warunkach powinnaś go mieć w ogrodzie również w przyszłym roku. Co nie zmienia faktu, że możesz też przechować bulwy, zwłaszcza, że twój dziwaczek ma śliczny kolor
Jeżeli nie zetniesz kwiatków po kwitnieniu to w sprzyjających warunkach powinnaś go mieć w ogrodzie również w przyszłym roku. Co nie zmienia faktu, że możesz też przechować bulwy, zwłaszcza, że twój dziwaczek ma śliczny kolor
Wanda, mimo wszystko myślę, że warto mieć dziwaczka w swoim ogrodzie
Co do lilii to nie wiem, może znajda się jacyś specjaliści co nam pomogą rozwiać nasze wątpliwości.
dalu, dziękuję. Kupiłam go w zeszłym roku, więc zobaczymy
A tu zima w moim ogrodzie wczoraj, bo dziś jest już dużo więcej śniegu, ledwo dojechałam do domu

dalu, dziękuję. Kupiłam go w zeszłym roku, więc zobaczymy
A tu zima w moim ogrodzie wczoraj, bo dziś jest już dużo więcej śniegu, ledwo dojechałam do domu

Moje królestwo
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
- Zabeczka101059
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mnie już ta zima
dokuczyła a dopiero drugi dzień
Niemniej ujęcie zimowe ogrodu cudowne
Niemniej ujęcie zimowe ogrodu cudowne
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
No i zimę mamy wszędzie 
- Zielona_Ania

- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Jolu, piękny ten dziwaczek. Może kiedyś i u mnie zagości.
Na razie trzeba zmagać się z zimą, ale snucie planów sprawia, że czas przyjemniej leci
Na razie trzeba zmagać się z zimą, ale snucie planów sprawia, że czas przyjemniej leci
-
obserwator

- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
Witaj Jolu.Wpadłam z rewizytą.Obejżałam Twój wątek.Bardzo piękne masz róże,lilie no i oczywiście azalie i rododendrony.Też chcę sobie je dokupić jeszcze.Pięknie prezentuje się kępa przetacznika kłosowego-taka niebieska plama.....Świetnie i ciekawie zrobione warzywne rabatki-z czego są te murki???Może podpatrze.Bo u mnie piasek i jestem zmuszona zamówić transport ziemi pod warzywa-i takie rozwiązanie byłoby dobre.Na drzewku czereśniowym najciekawszy jest ten malutki szpaczek .A jak bardzo rozrosły się lilie wodne-moje marzenie.Czy one zimują tam w tym stawie?I jak mają głęboko jeśli można wiedzieć.
.Miło było pooglądać
- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
ładny i zadbany ogród będę tu zaglądać
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333