Storczyki dorotykol
Re: Storczyki dorotykol
Przypuszczam, że niedługo będziesz i Ty musiała powiększyć parapety

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- dorotakol
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 maja 2009, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O Matko!!! Większych niż 45 cm u nas nie produkują będę musiała zrobić specjalne zamówienie 
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
To sobie firma zarobi na tych parapetach
u Ciebie miniaturowe storczyki wyglądają jak normalne bo reszta to giganty
ale ja swoim dziś też dałam odżywkę może chociaż troszkę podrosną 
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- renatas

- Od: 25 paź 2010, o 17:33
Dziękuję
Parapety super - bo szerokie, a ich mieszkańcy -cudowni
, co jeden to ładniejszy.Takiego "kalafiora" też bym chciała mieć- słodki jest.
A tak na marginesie-Doroto- czy Twój M też kocha storczyki??? bo mój przez całą zimę narzekał,że okna nie można otworzyć
Parapety super - bo szerokie, a ich mieszkańcy -cudowni
A tak na marginesie-Doroto- czy Twój M też kocha storczyki??? bo mój przez całą zimę narzekał,że okna nie można otworzyć
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
- dorotakol

Nie kocha, ale też nie jest do nich szczególnie zgryźliwy, a 3 okna może otwierać - te co się nie nadają- południowe

Pozdrawiam Dorota!
- renatas

- Od: 25 paź 2010, o 17:33
Nie no,mój zgryźliwy to też nie jest-chyba tak się ze mną tylko drażni.Ostatnio nawet usłyszałam KOMPLEMENT:"...nawet nieźle ci kwitną te badylki..."
Pozdrawiam, Renata
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Prawie zgadłaś z Ostrowia Świeckiegodorotakol pisze: To zapewne szanowna mamusia jest z Chełmna
Arletko ostrzegam mam dwie duże suki, które "bronią" posesji, a każdego intruza mogą uśmiercić przez zalizanie na śmierć!!!
Parapety masz ślicznie ozdobione i ile jeszcze na nich miejsca
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Wow...ale kwitnące piękne 
I jakie szerokie parapety....
I jakie szerokie parapety....
Arletko na prawdę musisz uważać na sunie Dorotki sama doświadczyłam "zalizania na śmierć"

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
Parapety konkretne, zawartość też, ale tu się da jeszcze wiele, wiele storczyków zainstalować, trzeba spróbować uprawy piętrowej. ;)
Gdybym ja miała do dyspozycji tyle parapetów
Cuda 
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Liodoro ma śliczne liście! Piękny "kalafior" z niego, ale uwielbiam tą cechę Liodoro. Kwiaty oczywiście też piękne, czekam na jakiś pędzik u moich. Jeden na starym pędzie ma keiki
. A twój już pachnie?
I piękne zastorczykowane parapety, nawet zobaczyłam jakieś cudne, duże liście z białą obramówką, co to za cudeńko?
I piękne zastorczykowane parapety, nawet zobaczyłam jakieś cudne, duże liście z białą obramówką, co to za cudeńko?
- dorotakol

Storczyki, parapety i właścicielka bardzo serdecznie dziękują za pochwały
Uni uprawa piętrowa nie wchodzi w grę, zawsze mogę jeszcze zawłaszczyć coś innego
Lauro tam już jest ciasno, a nie chcę żeby storczyki wystawały poza parapet ze względu na grzejące pod spodem kaloryfery
Dusiu - Liodoro pachnie bardzo intensywnie a te duże liście z białą obramówką to amabilis
Uni uprawa piętrowa nie wchodzi w grę, zawsze mogę jeszcze zawłaszczyć coś innego
Lauro tam już jest ciasno, a nie chcę żeby storczyki wystawały poza parapet ze względu na grzejące pod spodem kaloryfery
Dusiu - Liodoro pachnie bardzo intensywnie a te duże liście z białą obramówką to amabilis
Pozdrawiam Dorota!
- kasiunieczka_32
- 1000p

- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Niesamowicie kolorowo u Ciebie
Pięknie wyglądają parapety i wszystkie kwitnienia, a ja jestem zauroczona bordowo - białym woskowcem
Pięknie wyglądają parapety i wszystkie kwitnienia, a ja jestem zauroczona bordowo - białym woskowcem
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Amabilis ma przecudne te liścia... A ta odmiana ma normalnie takie liście czy to jakaś krzyżówka specjalnie tak zrobiona, by liście miały białe obramówki? Nigdy nie widziałam żadnego amabilisa, więc nie wiem... Ale chciałabym mieć tak piękne liścia na parapecie.