Julitko, dziękuję

mam nadzieję, że już możesz polować...
Lucynko,dziękuję

oj, ja też dawno nie trafiłam takiej dostawy, naprawdę, przekrój kolorystyczny i rodzajowy był imponujący
Gosiu(gosiiiaczek), dziękuję

, wpisuj wpisuj!
Dusiu,dziękuję

, no do dzisiaj ten ceglany się ładnie rozszalał i po kolei otwiera też pączki na rozgałęzieniach, choć też i kilka zżółkło. Stoi już na parapecie, może na szafce mu było mało światła...
Kasiu(kasia74), dziękuje
Justynko, dziękuję

, też wcześniej miałam ochotę komuś takiego skraść
Małgosiu(Merghen),dziękuje(my) za komplementy, jest dokładnie tak jak piszesz... czasem mnie autentycznie boli serce, kiedy mam jakiegoś cudaka w sklepie zostawić...
Marku,dziękuje

a u mnie parapety tylko dwa i to tylko takie po 1,50m

dlatego uciskam na półkach, szafkach, blatach...gdzie się da
Asiu(mis20) dziękuję

, obydwa poniżej 20zł( bo takie interesują mnie najbardziej

), ten różowy 17,90zł, a ten ceglany chyba 18,90zł
Renatko, dziękuję

cierpliwości, na pewno za jakiś czas trafisz gdzieś jakieś woskowe cudo - trzymam za to kciuki
Kasiu(katarzynka575) dziękuję

. Tak tak, krówki. U m nie spotykam co jakiś czas, co prawda nie za każdym razem takie same, ale jednak łaciate. Ostatnio nie mogłam przeboleć, bo w owym Praktikerze o którym już wspominałam były piękne dwupędowe arlekiny z rodzaju takich na który poluje właściwie od początku mojej storczykowej miłości. jednakże ubrali je w jakieś sizale, włożyli do (ładnego co prawda, ale jak dla mnie niepotrzebnego) wazonu i zażądali za to.... 89zł

. Dreptałam chyba przy nich z pół godzinki, ale ostatecznie nic nie wydreptałam... Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze trafią mi się takie, w normalnej cenie.