CZARNA MAGIA

Na pewno mądra... ale dla wtajemniczonych

W nocy trzeba potrzymać nogi w górze i na rano będzie po bólu.Rusalka pisze: pierwsze były rozciągnięte przez kilka godzin mięśnie nóg..
Niutaniuta pisze:czytam, czytam, czytam... oczywiście posty Tadeo są nie do wyjęcia ;) Aby wszystko zapamiętać to chyba musiałabym notować sobie w kalendarzu![]()
pozdr.!
No wiesz co??? Ja sobie wypraszam!!!Damroka pisze:(...) No, taka prymitywna jakaś jestem i uczę się przez doświadczenie. (...)
forumowicz pisze:Tak sie cofnąłem do tytułu tego wątku, by sie upewnic czy jesteśmy w temacie.
Jesteśmy. Mozna to zaliczyc do "poczatków na dzialce " . Zajecie nr.1- nocne oranie .
tak też robięforumowicz pisze:Niuta Gdańszczanko, gdzie masz działeczkę? Pytam, bo ja też w Gdańsku mieszkam, ale działkę mamy w odległości 45 km od domu - w gm. Wejherowo, a to zupełnie różne klimaty, dlatego tak ogólnie określam się w profilu.
Kochana, tu nie ma z czego się śmiać, tylko notować trzeba Nie żartuję.
Dzięki, ale mam całe pudło nasion aksamitek i nawet ich nie pikuję tylko tak sieję. Zamierzam sobie tak obsiac działkę dookołaDamroka pisze:Niutka, chcesz trochę begonii, które musiałabyś sobie sama popikować?
Pozdrawiamforumowicz napisał(a):
Niuta Gdańszczanko, gdzie masz działeczkę? Pytam, bo ja też w Gdańsku mieszkam, ale działkę mamy w odległości 45 km od domu - w gm. Wejherowo, a to zupełnie różne klimaty, dlatego tak ogólnie określam się w profilu.
Kochana, tu nie ma z czego się śmiać, tylko notować trzeba Nie żartuję.