Witam miłych gości!
Grażynko, u nas nie ma Castoramy. Czasem zaglądam do działu ogrodniczego w Auchan, ale jak tam byłam, to dział ten był zamknięty - wyglądało to na przyjęcie towaru, więc chyba powinno się to i owo pojawić. Za to w sklepie ogrodniczym byłam i okazało się że mają nasiona- prawie wyłącznie firmy L

. Muszę się wybrać do Rybnika, bo kwiatów już nie mogę dokupować, ale muszę trochę warzyw.
Mirko, miałam kiedyś ten powój i u mnie nie był dłuższy niż 60cm. Być może wyhodowali już nowe odmiany, skoro piszą że rośnie do 4m?

Posiejesz, to się przekonasz. Życzę Ci, żeby się ładnie wspinał!

Za wierzbę dziękuję, bo już obiecała mi Kryska

Ale to bardzo miło, że chciałaś się podzielić ze mną
Jolciu, już gdzieś wcześniej czytałam, ze strony zostały skompresowane, a nie zauważyłam, ze u mnie też

Nie wydaje mi się jednak, żebyście tak szybko mogli mi znów gratulować 200strony...To musi potrwać ;)
Bożenko, Ulko, fajnie, że zaglądacie do mnie!
Dziękując wszystkim za wizytę, postanowiłam pokazać Wam - mozna powiedzieć historyczne już - zdjęcia. Ogródek w takiej postaci, jak na tych zdjęciach juz nie istnieje, a do końca tego sezonu, miejsce to całkiem zmieni charakter. Jak wiecie, przenoszę mój ogródek kwiatowy i tu gdzie widać kwiaty, będzie malutki warzywnik, maliniak, "truskawnik" i miejsce na obornik.