Mój ogród przy lesie cz.5
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród przy lesie cz.5
Tajko, piękna wiosna, piękne zdjęcia. Patrząc na Twoje krokusy przekonałam się, że najpiękniej wyglądają w grupach jednokolorowych, ewentualnie rózniących się odcieniem.
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tajeczko, cieszę się, że jesteś
Krokusy cudne!!!

Krokusy cudne!!!
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Witaj Tajko
Piękne zdjęcia wczesnowiosennych pokazujesz . Wpisuję się , żeby cię nie zgubić i wracam do Twoich poprzednich wątków .

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Od Janusza Drozd otrzymałam w prezencie pierwiosnka omszonego, będę z niecierpliwością oczekiwała na kolor kwiatów, oraz Penstemona Kosmatego, którego jeszcze nie miałam przyjemności poznać.
Od Gosi07 dostałam przepięknie ukorzenione w doniczkach kanny, już wyrastają i pomimo, że nie preferuje roślin, które trzeba wykopywać, ale bardzo się cieszę, gdyż wiem, że będą miały ciekawe kwiaty.
Dziękuje Wam bardzo.

Misiu- Lora nie ma za co dziękować, roślinki pospolite, ale pamiętałam, że zależalo Ci na Ułudce, myślę, że podzieliłaś kępy przy sadzeniu?

Urszulko- Lawenda cieszę się, że Cię poznałam, jesteś bardzo sympatyczną osobą.
Jedziesz na działkę, to myślę, że wstawisz nowe zdjęcia z Twojego uroczego ogrodu.
Ja z powodu choroby musiałam wyjazd przełożyć w czasie.

Wandziuwitaj.

Kasiu- Kamma ja także bardzo się cieszę z poznania Ciebie. Dziękuję, że zechciałam zwiedzić mój wirtualny ogród, ale jaki tam z niego botanik. Kasiu, a Twój wątek ogrodowy kiedy będzie, będę czekała.

Dorotko- Danio baaardzo się cieszę z nowego gościa i dziękuję za miłe słowa.
Witaj.

Moniczko witaj.

Agnieszko- agatka123 jakże się cieszę z nowego gościa, witaj.

Dziękuję za odwiedziny i że zauważyłaś mój ogród.
Pozdrawiam Cię serdecznie.

- Tajka
Zdjęcia z poprzedniego tygodnia niestety, posiadanie ogrodu oddalonego od miejsca zamieszkania nie jest fajne.

Moj jedyny zabłąkany rannik, posadzone jesienią nie wyrosły

Moj jedyny zabłąkany rannik, posadzone jesienią nie wyrosły

- Tajka
Witaj Igorku bardzo lubię krokusy w trawie, ale nie sadzę ich dużo, gdyż pod koniec kwietnia trzeba już kosić, a ponieważ liście krokusów jeszcze nie są zasuszone, to muszę wycinać trawę nożycami. 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Tajeczko współczuję choróbska, mam nadzieję,że już jest lepiej
Krokusiki pięknie Ci kwitną i bardzo wcześnie, piszesz, ze to fotki z zeszłego tygodnia , u mnie dopiero teraz zakwitają, wcześniej to tylko pojedyncze egzemplarze .
Ale na szczęście jest ich coraz więcej
Zazdroszczę Wam możliwości spotkania się.Mam nadzieję, że w końcu i mnie się uda na jakieś dojechać

Krokusiki pięknie Ci kwitną i bardzo wcześnie, piszesz, ze to fotki z zeszłego tygodnia , u mnie dopiero teraz zakwitają, wcześniej to tylko pojedyncze egzemplarze .
Ale na szczęście jest ich coraz więcej

Zazdroszczę Wam możliwości spotkania się.Mam nadzieję, że w końcu i mnie się uda na jakieś dojechać

Tajko, kolonie kwitnących krokusów, przebiśniegi, irysy, ciemierniki, piękny kolorowy początek wiosny w Twoim ogrodzie.
Zdjęcie kwitnącego wawrzynka przypomniało mi, żeby zerknąć dziś na mojego, może też kwitnie?

Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- Tajka
Agniesiu dziękuję za pamięć. Na spotkaniu to naprawdę szkoda, że Ciebie nie było, gdyż wszyscy byliby Twoją wspaniałą osobą zachwyceni, no i poznałam byś osobiście wielkiego znawcę roślin- Janusza. 

- Tajka
Romku bardzo Ci dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
Twój wawrzynek także z pewnością kwitnie, gdyż na nich już pora.
Mój jeden nie zakwitł, pomimo, że nie zmarzł, gdyż ma pąki liściowe, chyba jakaś choroba go dopadła.
Twój wawrzynek także z pewnością kwitnie, gdyż na nich już pora.
Mój jeden nie zakwitł, pomimo, że nie zmarzł, gdyż ma pąki liściowe, chyba jakaś choroba go dopadła.

- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Witam Tajeczko.
Z opóźnieniem ale nadrabiam odwiedziny u lubliniaków. Cieszymy się z poznania Was. Krótko trwało to nasze spotkanie ale mamy nadzieję, że niedługo spotkamy się ponownie. Dziękujemy za prezent- degustacja będzie w niedzielę, bo nie przewidujemy wyjazdu. Powiedz mi czy używasz jakiegoś zaklęcia, że już tyle kwiatów u Ciebie w ogrodzie. U mnie ostrożnie pokazują się kwiaty, bo znów w nocy przymrozek. Dom mam cały zastawiony doniczkami, trochę wynoszę na dzień pod folię ale to dużo zajmuje czasu o dźwiganiu już nie wspomnę Dziś piękna słoneczna pogoda więc do wieczora 'relaks' na świeżym powietrzu tylko co na to kręgosłup powie
Serdecznie Was pozdrawiamy. Do miłego spotkania.
Z opóźnieniem ale nadrabiam odwiedziny u lubliniaków. Cieszymy się z poznania Was. Krótko trwało to nasze spotkanie ale mamy nadzieję, że niedługo spotkamy się ponownie. Dziękujemy za prezent- degustacja będzie w niedzielę, bo nie przewidujemy wyjazdu. Powiedz mi czy używasz jakiegoś zaklęcia, że już tyle kwiatów u Ciebie w ogrodzie. U mnie ostrożnie pokazują się kwiaty, bo znów w nocy przymrozek. Dom mam cały zastawiony doniczkami, trochę wynoszę na dzień pod folię ale to dużo zajmuje czasu o dźwiganiu już nie wspomnę Dziś piękna słoneczna pogoda więc do wieczora 'relaks' na świeżym powietrzu tylko co na to kręgosłup powie

Serdecznie Was pozdrawiamy. Do miłego spotkania.

Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- Tajka
Witaj Januszu bardzo Ci dziękuję za słowa uznania.
Cieszę się, że pojechałam na spotkanie i mogłam poznać Ciebie i Twoją Żonę osobiście, intuicja mnie nie zawiodła, że pomimo złego samopoczucia pojechałam.
Wiosna w moim ogrodzie przychodzi wcześnie, gdyż cały teren jest wśród lasów, a wokół iglaki, wiatry wiosenne nie wieją, ale za to zima jest u mnie bardzo mroźna i wiele najpiękniejszych roślin mi wymarzło.
Cieszę się, że pojechałam na spotkanie i mogłam poznać Ciebie i Twoją Żonę osobiście, intuicja mnie nie zawiodła, że pomimo złego samopoczucia pojechałam.
Wiosna w moim ogrodzie przychodzi wcześnie, gdyż cały teren jest wśród lasów, a wokół iglaki, wiatry wiosenne nie wieją, ale za to zima jest u mnie bardzo mroźna i wiele najpiękniejszych roślin mi wymarzło.

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Tajeczko, mam nadzieję że szybciutko się wykurujesz
nadchodzi prawdziwa wiosenka, a byłabyś chyba jeszcze bardzij chora spędzając ją w domu
Dużo zdrówka życzę

Dużo zdrówka życzę

- Tajka
Jolu dziękuję Ci bardzo za pamięć. Właśnie mieliśmy jechać na działkę, ale z powodu mojej choroby M odwołał urlop. Dobrze, że mogę już przy komputerze siedzieć.

- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tajeczko mam nadzieję że już lepiej? Życzę zdrówka