Po prostu mój ogród
-
dosia
- 1000p

- Od: 1 lut 2009, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Po prostu mój ogród
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
-
anna63
- 100p

- Od: 23 sty 2011, o 10:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Abym tylko nikogo nie pominęła Romo,Poziu ,Megi ,Kamyku(polny?)Dosiu dziękuję za odwiedziny ,Megi obrazki to płaskorzezby ceramiczne
Dosiu miejsce na ławeczce jest wasze a do miziania kotów ,psy się dołączyć mogą i tak się skończyć może kotów mizianie
Aniu a Tobie i Neli b.dziękuję za odwiedziny w realu
brygada R (od róży oczywiście)można o Was powiedzieć , bardzo miło mi było i mam nadzieję że wkrótce znowu się spotkamy ,co do róży to myślę że drugie zdjęcie to może być ONA.Zdjęcia miejsc nowych ogrodu naszego oczywiście będą dalsze ,ale chyba dopiero w sobotę (podobno ma padać )
Dzisiaj pierwszy dzień w ogrodzie ,pracowity bardzo ,nie będę się wyrażać i nie napiszę jak mnie wszystko boli ,ale uwielbiam ten ból...
Dosiu miejsce na ławeczce jest wasze a do miziania kotów ,psy się dołączyć mogą i tak się skończyć może kotów mizianie
Aniu a Tobie i Neli b.dziękuję za odwiedziny w realu
Dzisiaj pierwszy dzień w ogrodzie ,pracowity bardzo ,nie będę się wyrażać i nie napiszę jak mnie wszystko boli ,ale uwielbiam ten ból...
-
edulkot
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu a kto go nie uwielbia, każdy z nas zakręconych ogrodników najpierw narobi się jak głupi a potem się cieszy że go wszystko boli.
Na fotki czekam z niecierpliwością.

Na fotki czekam z niecierpliwością.
- gagawi

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
Dotarłam i ja
Milin jest po prostu zachwycający!!!, myslałam, że tylko w krajach śródziemnomorskich potrafi tak obficie kwitnąć, szkoda, że długi czas mija zanim wyda pierwsze kwiaty, a że ja do niecierpliwych należę, więc waham sie z jego posadzeniem...
Aniu, u Ciebie widzę piękny, dojrzały ogród, nie to co u mnie...roślinki trzeba z lupką wypatrywać
Powiem szczerze, że Twojej "Rudej" nie znam, ale z Tobą juz sie spotkałam kiedyś
, znasz też moją psiapsiółkę Olintę 
Milin jest po prostu zachwycający!!!, myslałam, że tylko w krajach śródziemnomorskich potrafi tak obficie kwitnąć, szkoda, że długi czas mija zanim wyda pierwsze kwiaty, a że ja do niecierpliwych należę, więc waham sie z jego posadzeniem...
Aniu, u Ciebie widzę piękny, dojrzały ogród, nie to co u mnie...roślinki trzeba z lupką wypatrywać
Powiem szczerze, że Twojej "Rudej" nie znam, ale z Tobą juz sie spotkałam kiedyś
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANIU i ja wpadłam sie przywitać . Piekna hortensja . Już sie dziewczyny nią zachwycały i ja również . Takie wielgachne drzewo jestem pod wrazeniem . Milin również ładny ,ale dla niego trzeba solidnej podpory i odpowiednio nasłonecznionego miejsca. Niestety takich miejsc u mnie nie ma
-
anna63
- 100p

Grażynko na milina nie trzeba długo czekać żeby zakwitł ,zachęcam Cię abyś kupiła bo strasznie zachwyca ,jedynie śmietnik okrutny robi
mój ogród ciągle w fazie tworzenia jest (zapewne każdy tak powiedzieć może o ogrodzie swoim...)co do tego że znamy się a Twoją przyjaciółkę jakby nawet bardziej znam to liczyłam się z taką sytuacją ale ukrywać nie będę ,że mnie zaintrygowałaś ,mam też nadzieję ,że zbyt długo nie będziesz mnie trzymała w tym zaintrygowaniu
Jakuch milin faktycznie kocha słońce ale miejsca nie potrzebowałby dużo gdyby go ciąć mocno i jak drzewo prowadzić, podporę wtedy tylko na pień musiałby mieć .Choć oglądając Twój ogród faktycznie mogłabyś mieć problem z miejscem.Oj mamy problem z chciejstwami swoimi
Majeczko pracuję nad zdjęciami ale dzisiaj wbrew zapowiedziom dzień bardzo ogródkowy był
Jakuch milin faktycznie kocha słońce ale miejsca nie potrzebowałby dużo gdyby go ciąć mocno i jak drzewo prowadzić, podporę wtedy tylko na pień musiałby mieć .Choć oglądając Twój ogród faktycznie mogłabyś mieć problem z miejscem.Oj mamy problem z chciejstwami swoimi
Majeczko pracuję nad zdjęciami ale dzisiaj wbrew zapowiedziom dzień bardzo ogródkowy był
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Niestety Aniu nie mozna mieć wszystkiego a milina mam pod oknem az 2 szt ma się piąć w górę ale jakoś mu nie po drodze
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Aniu kontynuacja spotkań z brygadą R jak najbardziej wskazana...czekam na odzew...
Jestem pod wrażeniem Twoich ogródkowych zakamarków... i nietuzinkowych rozwiązań aranżacyjnych...
A jeszcze jakie plany...
Do szybkiego zobaczenia...
Jestem pod wrażeniem Twoich ogródkowych zakamarków... i nietuzinkowych rozwiązań aranżacyjnych...
A jeszcze jakie plany...
Do szybkiego zobaczenia...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
-
anna63
- 100p

Planów dużo Nelu ,ale z czasem ostatnio kiepsko...,żeby mi się chciało tak pracować jak mi się nie chce
tylko na ogród tęsknie patrzę i tyle...
Spotkać koniecznie się trzeba ,może jakoś przyszły tydzień....trzeba pomyśleć i coś ustalić
nie wiem czy moich tarasowców nie zacząć na spacer wyprowadzać
Coś o ogrodzie napisać bym musiała ,zdjęcia jakieś dodać.... 
Spotkać koniecznie się trzeba ,może jakoś przyszły tydzień....trzeba pomyśleć i coś ustalić
nie wiem czy moich tarasowców nie zacząć na spacer wyprowadzać
-
edulkot

A co Ty takiego doła masz, wiosna przyszła, wszystko zaczyna kwitnąć więc weź się w garść i jakoś stań na nogi, popracuj troszkę w ogrodzie to od razu wróci radość życia. 
-
anna63
- 100p

Ależ to nie dół jest
tylko do ogródka popracować iść bym chciała a iść czasu nie mam
no i w tym problem jedynie jest ,w sobotę iść nie mogę i myślę jak tu piątek wolny wykombinować 
-
edulkot

Ale taki problem to też przyprawia o doła, jak myłam okna i pracowałam w domu to aż mnie korciło wyskoczyć na chwilkę na słoneczko, tu skubnąć a tam popatrzeć i od razu lepiej mi się pracowało. 
- Jadowitka
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 30 mar 2011, o 22:25
- Kontakt:
Wspaniały ogród! Taki zadbany i dopracowany
. Jak dla mnie to tylko marzenie, ale czaję się na wspólny duuuuży balkon w bloku .
Mam zamiar tam coś zrobić. Mam nadzieję,że mi się uda.
Mam zamiar tam coś zrobić. Mam nadzieję,że mi się uda.
Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej.? (Jean-Paul Sartre)
Moje zielone stworki
Moje zielone stworki
Witaj Anno.
Gdzie te truskawki i róże wyczaiłaś?
Black Baccara to wielkokwiatowa piękność-kwiat około 7-8 cm,duże i pełne.Kolor bardzo ciemny.Dorasta nawet do 180 cm
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.135116
Czarnej księżniczki nie znam ale te nazwy sa zupełnie mylnie podawane i trudno jest sprecyzować o jaką różę chodzi.
Noire-czyli czarne-to znowu czerwień do czerni-podobnie jak Baccara .Jednak czy to wielokwiatowa czy wielkokwiatowa-trudno ocenić.
Czekamy na Ciebie i psiaki.
Gdzie te truskawki i róże wyczaiłaś?
Black Baccara to wielkokwiatowa piękność-kwiat około 7-8 cm,duże i pełne.Kolor bardzo ciemny.Dorasta nawet do 180 cm
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.135116
Czarnej księżniczki nie znam ale te nazwy sa zupełnie mylnie podawane i trudno jest sprecyzować o jaką różę chodzi.
Noire-czyli czarne-to znowu czerwień do czerni-podobnie jak Baccara .Jednak czy to wielokwiatowa czy wielkokwiatowa-trudno ocenić.
Czekamy na Ciebie i psiaki.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- carterka
- 500p

- Od: 29 sie 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
WOW!!!
Ale piękny ogród!! Ide oglądnąć jeszcze raz