Piękne wiosenne wspominki. Wspaniale zakwitł Ci helomekon, mój tez już niby duży, ale kwiatów miał tylko kilka. No zobaczymy, co pokaże wiosną!
Dwa zdjęcia pod helomekonem to kulnik?
Miniaturowy wawrzynek tez uroczy, kupiłem ich kilka w maju 2010 - ciekawe czy już zakwitną najbliższej wiosny
Przez kilka dni oglądałam i czytałam Twój wątek z zapartym tchem. Gratuluję! Jestem pod wrażeniem ilości skalnych roślin. Mam do nich słabość, tak jak i do innych ogrodowych maluszków Z niecierpliwością będę czekała na Twój powrót i nowe, wiosenne zdjęcia.
Niedawno zaczęłam swoją przygodę z forum. Miałam to szczęście,że od Twojego ogrodu. Dziękuję za wspaniałe zdjęcia, to naprawdę pomaga w przetrwaniu zimy, która ostatnio coraz bardziej doskwiera.Czekam na więcej zdjęć. Pozdrawiam-Ewa
Rodziców,niestety,nie ma w domu i będą dopiero na święta ale też tylko kilka dni.Ojciec nie ma dostepu do internetu więc nie
pisze.Wiosennie obudził się już dawno o czym świadczą zastawione parapety bodziszkami.orlikami,przylaszczkami,dzwonkami,
paciorecznikami,skalnicami,liliami,liliowcami i jakieś trillium,jeżeli dobrze przeczytałam.Do tego chyba z 50 szt.fiołków
afrykańskich i siewki zawilców narcyzowych,czosnków,fiołków,lewizji.Ja tego wszystkiego mam pilnować,wietrzyć,hartować i
czekać na listonosza bo jeszcze trzy paczki mają być.
Coś pstryknęłam na działce i jeżeli uda mi się to wkleję. Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających. Magda.
Niestety,muszę dzwonic po instrukcję.
Dzięki najważniejsze że się obudził , widzę że masz Magdo dużo pracy z roślinkami taty.
Dobrze że tata może na Ciebie liczyć.
My tu wszyscy jesteśmy tak zakręceni
Jak dobrze że są jeszcze chętni domownicy gotowi pomóc i chwilowo zastąpić naszego miłego forumowicza i za niego wstawić zdjęcia oraz doglądać roślinek:D Chociaż jestem na forum od niedawna ,to też podglądam co jakiś czas, czy już jest coś nowego i czy nasz pan Janek powrócił.
Pozdrawiam Cię Magdo i dołanczam się do listy oczekujących pana Janka;:224