Nie wie czy o te fotki CI chodzi Marylko
 Widziałam Twoją działeczkę, wpadłam na chwilę w piątek, nie miałam czasu na wpis  :P Dużo wody ale krokusiki już były
 Widziałam Twoją działeczkę, wpadłam na chwilę w piątek, nie miałam czasu na wpis  :P Dużo wody ale krokusiki już były   Zrobiłam fotkę ...........
 Zrobiłam fotkę ........... Czy te chciałaś zobaczyć
 Czy te chciałaś zobaczyć  
Bożenko ja już sama z siebie śmieję się dzisiaj dokupiłam heliotrop ,lubczyk bo mi się zmarnował , pewnie za kwaśna ziemia ,
 Chociaż podsypywałam wapnem nie rósł
 Chociaż podsypywałam wapnem nie rósł   Może jak sobie sama wysieję, będzie lepiej , cząber, pomidor malinowy . A mówiłam że w tym roku nic nie sieję , nie mam postanowienia
 Może jak sobie sama wysieję, będzie lepiej , cząber, pomidor malinowy . A mówiłam że w tym roku nic nie sieję , nie mam postanowienia   
 Lucynko może trzeba jeszcze poczekać ,ja będę siała prosto do gruntu

Ja też już dzisiaj kupiłam ostatnie Basiu
 Na pewno jeszcze pod halą coś się kupi ,jakąś hortensję
 Na pewno jeszcze pod halą coś się kupi ,jakąś hortensję   Koniecznie musimy spotkać się
 Koniecznie musimy spotkać się   Posiałam znowu karczocha, już wzeszły cztery
  Posiałam znowu karczocha, już wzeszły cztery  
 Gdzie kupiłaś liliowce i hostę
 U mnie też już koniec z nasionami
 U mnie też już koniec z nasionami  Nie wiem Wandziu co to jest za kwiatuszek, pierwszy raz widzę i podobał mi się więc kupiłam ,zobaczymy jaki będzie w realu
 Nie wiem Wandziu co to jest za kwiatuszek, pierwszy raz widzę i podobał mi się więc kupiłam ,zobaczymy jaki będzie w realu  

i potem jak zakwitną będziesz nas znowu czarować pięknymi fotkami
 i potem jak zakwitną będziesz nas znowu czarować pięknymi fotkami 

Iza ja bardzo lubię koło tego chodzić i mam dużo roślin z własnego siewu
 Iza ja bardzo lubię koło tego chodzić i mam dużo roślin z własnego siewu  

.
.