Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Naleweczko, na dzwonki oczywiście możesz liczyć (żebym wiedziała, że będą miały takie powodzenie, to nie wyrzuciłabym ani jednej sadzoneczki, mogłabym rozdawać całymi kępami :lol: ). Twoja oferta natomiast jest niezwykle kusząca, ale chyba zbyt hojna. Za marne dzwonki miałabyś się "gimnastykować" zeby zdobyć dla mnie cokolwiek? :shock:
Złóż chociaż szersze zamówienie ;) :D

Marysiu, jak miło Cię znów widzieć! Coś znikłas ostatnio...
Ten sabat Marysiu, to właśnie z tęsknoty za wiosną! :D Mam nadzieję, że wkrótce do nas zawita, a Ty już nas nie opuścisz na tak długo :D
Dziękuję za gratulacje! Buziaki dla Ciebie ;:79
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Izo, w moim ogródku niewiele jeszcze rośnie, a jak już, to młode i mało rozrośnięte, no i nie wiem, w jakim stanie to co już jest przeżyje zimę. A więc i tak czeka mnie polowanie na nowe nasionka i nowe rośliny. A jeśli szukam czegoś dla siebie, to żaden problem poszukać czegoś dla Ciebie. Ale zakładam, że trzymetrowe drzewa NIE są Ci potrzebne :lol: Tak więc jeśli masz jakieś życzenia, pisz, najwyżej nie znajdę, jeśli to jakaś wyjątkowa kolekcjonerska rzadkość.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ee, nie, kolekcjonerskie rzadkosci nie są na moją kieszeń :lol: Pomyslę nad tym jeszcze ;) Dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Tyle tu się działo, takie czary-mary, a ja taka byłam zajęta i rzadko zaglądałam........... No cóż, za gapowe się płaci i nie bierze udziału w fajnych pomysłach. 200 strona, hmmmm - ja to setną może do końca roku osiągnę bo ogródek dalej w nieładzie. Zobaczymy. U mnie deszcz i wiatr, normalnie styczeń w pełni........Gdzie te zimy z mojej młodości? Nie tęsknicie za śniegiem, za zimową aurą, za choćby jednym miesiącem z białym, czystym krajobrazem wokół? Ja tęsknię, ale gdyby tak natychmiast pojawiła się Pani Wiosna to też bym się nie pogniewała.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Awatar użytkownika
Maria_F
200p
200p
Od: 4 cze 2007, o 15:12

Post »

chatte pisze:

Marysiu, jak miło Cię znów widzieć! Coś znikłas ostatnio...
Ten sabat Marysiu, to właśnie z tęsknoty za wiosną! :D Mam nadzieję, że wkrótce do nas zawita, a Ty już nas nie opuścisz na tak długo :D
Dziękuję za gratulacje! Buziaki dla Ciebie ;:79

Izko, dziękuję. No ale tak prawdę powiedziawszy..moja nieobecność..nie jest wielką stratą na forum. Jest tu tyle aktywnych osób, fachowców, pasjonatów itp., którzy doskonale wypełniają nieobecność innych.
Pozdrowionka dla Ciebie Izko w ten deszczowy dzień. :D
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20

Post »

Trochę się spóźniłam, ale również serdecznie gratuluję takiego dzieła, 200 stron to nie lada praca :roll:
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
x_B-a
---
Od: 14 lip 2006, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Izuniu zadziałały, a oczywiście. Wskocz na moją stronkę to zobaczysz co wyprawia ta wiosna z moim podwórkiem. Krzyża nie czuję od wypychania samochodu ;:110 .
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Zaraz do ciebie lecę Beatko aby ci troszkę ulżyć na duszy :lol:
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iza!! Co myśmy zrobiły???? U mnie pada już trzeci dzień i +10 stopni. A jak ta zima za kilka dni wróci ???? :(
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewo, jak do końca roku będziesz miała 200stron, to mnie znacznie "przegonisz" :lol:
Na zimy i lata z czasów naszej młodosci to już raczej nie mamy co liczyć :( Trzeba się przyzwyczając do nowego klimatu. Nie cieszą mnie wichury ani częste deszcze, ale lubię ciepło i za śniegiem nie tęsknię. Trochę na swięta w zasadzie by mi wystarczyło ;)

Marysiu, podobno nie ma osób niezastąpionych, ale dłuższa nieobecność kogoś, kto wcześniej był dość aktywny jest odczuwalna, czasem dość dotkliwie ;) No po prostu tęsknota człowieka zżera! Nie każ nam więcej za sobą tesknić, dobrze? ;:168

Wiesiu, bardzo dziękuję, ale po prawdzie to gratulacje należą się uczestnikom zlotu ;) :lol:

Beatko, wiosnę musi poprzedzać przedwiosnie i taki juz jego urok :(
Ale to nie potrwa długo! Jeszcze troszkę i wszystko sie zazieleni, zrobi sie ciepło i słonecznie :D
Widzę to już oczami duszy...

Jolciu, biegnij, biegnij! Nie wiem, czy udało mi się Beatke pocieszyc? :?

Ulko, nie panikuj! Wszystko jest ok :D Zima może próbować, ale już nie wróci (najwyżej przymrozek w nocy moze być). Jest ciepło? Jest! A bedzie jeszcze cieplej, wiec się cieszmy ;:1
Awatar użytkownika
Dorota T.
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 11 mar 2007, o 12:09

Post »

Izuniu, po tych harcach nareszcie oaza spokoju w Twoim pięknym ogrodzie.
Aż miło zrobiło się na sercu, takie ciepło emanuje z tych zdjęć.
Pozdrawiam.
Inter vepres rosae nascuntur. Róże rosną wśród cierni.
Mój ogródek-cz.1 ... Mój ogródek-cz.2 ...
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dorotko, bardzo się cieszę, że dobrze czujesz się w moim ogródku :D
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Awatar użytkownika
atomek
100p
100p
Od: 26 lip 2006, o 23:05

Post »

Iza gratuluję, tyle stron niesamowite już 202
Obrazek
;:85
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p
Od: 2 gru 2007, o 22:46

Post »

Dobry wieczór :)

Gratuacje Izo tych 202 stron :D Ależ tu się działo :) A mnie nie było :( Szkoda :( W pracy mam ksywkę "jędza" - mogłam się Wam przydać ;) :D Zwłaszcza, że tu były same miłe czarodziejki :)
U mnie przygotowania do wiosny na całego. Zakupiłam trochę nasionek i od razu mi lepiej na duszy :) Między innymi fasolnik egipski i strelicję. Patrzę sobie na nie a w międzyczasie posadziłam cebulę na szczypiorek. Żeby nie wyjść z wprawy :)

Pozdrawiam serdecznie
Mirka
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38

Post »

Izo dostałam cynk , że chłopów rozdają u Ciebie .... i spóźniłam się i na rozdawanie i na sabat ;:98
Ale pogratulować jeszcze myślę , że nie jast za późno :D
Gratuluję z całego serducha tak wielu tak ciekawych stron , oby tak dalej i oby jeszcze wiecej ;:136
ObrazekObrazekObrazek
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”