malgocha1960, dziękuję za czas poświęcony mojemu ogrodowi. Teraz będzie go coraz mniej, bo dni stają się dłuższe i cieplejsze, więc częściej będziemy w ogrodach
Gorzatko, no coś Ty

ciągle czekają? No patrz, a pisali,że po wpłynięciu kasy wysyłka w ciągu 24 godz.

Ale nic to, poczekamy, poczekamy, wszak mają jeszcze nadejść zimne noce...
Marto, no nie bądź taka surowa dla tej "dzieciny", zaledwie dwudniowej. Tamte fotki są z maja, więc do tego czasu przekonasz się, co wiosna potrafi

A z tą sosną to nie wiem, cóż jej wyrosło, ale wygląda ciekawie przez to
Aniu,
Ann-ka72, właśnie zostałam uświadomiona, że na przesyłkę trzeba jeszcze poczekać... Ty do maja?? Nooo, ależ wtedy będzie radość!
Magdo, witaj wiosennie i słonecznie!
Gosiu (
mmgosik), witaj! Wzór-powiadasz? To chyba za duże słowo, ale bardzo mnie mobolizuje do nieustannej pracy. I melduję, że cztery krokusy już się ukwieciły
Jolu, no to miałaś nie lada zadanie z tymi igłami... Choć nie wiadomo, co "gorsze": grabienie trawnika czy wybieranie starych igiełek

Ja w tym roku sie zawzięłam i nie ruszam trawnika. Dziś mój M. poczuł zew wiosny... Wygrabił nawet nie 1/3 i czuje się jak po kamieniołomach... Zasugerowałam mu, że z checią mu ulżę i poszerzę nieznacznie

rabatkę, ale gdzież tam! Broni chłop swego
Moje pierwsze sadzone wrzośce pieknie już kwitną... każde kolejne dosadzane to porażka... Chyba właśnie kolejne cztery pójdą na poniewierkę

Poczekam jeszcze...