. Będzie jej przynajmniej na kilka dni.
 . Będzie jej przynajmniej na kilka dni.   . Jutro pewnie przerwa bo ma u mnie ponoć padać. Co do samej działeczki...bardzo mało u mnie na razie kwitnie, dużo jednak szykujących się dopiero do kwitnienia. Ale to jeszcze potrwa. Na razie podglądam co z ziemi wyłazi a przy okazji co załatwiła zima.
 . Jutro pewnie przerwa bo ma u mnie ponoć padać. Co do samej działeczki...bardzo mało u mnie na razie kwitnie, dużo jednak szykujących się dopiero do kwitnienia. Ale to jeszcze potrwa. Na razie podglądam co z ziemi wyłazi a przy okazji co załatwiła zima.   . Na razie najbardziej niepokoję się o liliowce. Na niektórych nie ma nic zielonego..pozostały tylko znaczniki. Jedyna nadzieja że może od korzenia wypuszczą. To ich pierwsze zimowanie na mojej działce tak więc nie wiem czy tak się stanie.
 . Na razie najbardziej niepokoję się o liliowce. Na niektórych nie ma nic zielonego..pozostały tylko znaczniki. Jedyna nadzieja że może od korzenia wypuszczą. To ich pierwsze zimowanie na mojej działce tak więc nie wiem czy tak się stanie.   . Róże także nie wyglądają najlepiej. Białymi ciemiernikami nie będę się cieszyła, a tak pięknie się zapowiadały. Dobrze że chociaż inne kolory mniej ucierpiały i może jeszcze będę cieszyć się ich kwitnieniem.
 . Róże także nie wyglądają najlepiej. Białymi ciemiernikami nie będę się cieszyła, a tak pięknie się zapowiadały. Dobrze że chociaż inne kolory mniej ucierpiały i może jeszcze będę cieszyć się ich kwitnieniem.   
 Małgosiu, Majko, Basiu...u mnie wiosna na prawdę skromniutka w kwiatki, na razie. Mam nadzieję że niedługo to się zmieni.

Zytuś...o tym aparaciku Holder dopiero poczytałam. Do końca nie wiedziałam do czego służy.
 . Trzymam kciuki aby wszystko zakończyło się dobrze. Tobie i M życzę także dużo
 . Trzymam kciuki aby wszystko zakończyło się dobrze. Tobie i M życzę także dużo   

Ciemierniki podobają mi się B.....
  Ciemierniki podobają mi się B.....

Zeniu no u Ciebie to już wiosne widać ja swoją zobacze dopiero w sobote chyba że na chwile pojade w czwartek albo piątek bo na nockę idę . Pozdrawiam i życzę
 Zeniu no u Ciebie to już wiosne widać ja swoją zobacze dopiero w sobote chyba że na chwile pojade w czwartek albo piątek bo na nockę idę . Pozdrawiam i życzę  

. Trudno..będziemy czekać na inne kwiatki. Ja już nie mogę się doczekać targów tutaj. Jolu...masz blisko, o Sylwii nie wspomnę. Może jakieś nowości się trafią...
. Trudno..będziemy czekać na inne kwiatki. Ja już nie mogę się doczekać targów tutaj. Jolu...masz blisko, o Sylwii nie wspomnę. Może jakieś nowości się trafią...  

Dziękuję
 Dziękuję 

Dziękuję za troskę
 Dziękuję za troskę