Ogródek AGNESS cz. 8
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
Aguś nie mogę znaleźć Bogdana jakieś bzdury mi się wyświetlają że nic nie wystawia.

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś nasze zamówienie więc już nieaktualne? Nie pamiętam co tam w wykazie było, mam na drugim kompie 

- 
				Ann-ka72
- 1000p 
- Od: 1 paź 2009, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przyszłam sie wpisać,żeby wąteczek mi nie uciekł.  

Róże bardzo dorodne, piękne krzewy, kwiatów będzie zatrzęsienie. Będę obserwować, co z nich wyrośnie. Na pewno będzie na co popatrzeć. 

Pozdrawiam.

Róże bardzo dorodne, piękne krzewy, kwiatów będzie zatrzęsienie. Będę obserwować, co z nich wyrośnie. Na pewno będzie na co popatrzeć.

Pozdrawiam.

Anna
Mój ogród...

Mój ogród...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu mam nadzieję, ze ładnie zakwitną, pewnie nie w tym roku, ale mam nadzieję, że będzie ok   

Gosiu wiem, że już ok 

Joluś, ależ jak najbardziej aktualne, te, które przyszły to część tegorocznych zamówień Ja jeszcze dokładnie przejrzę i dam znać co dopisać
 Ja jeszcze dokładnie przejrzę i dam znać co dopisać    

Witaj Aniu Różyczki jeszcze nie posadzone, a ja już nie mogę się doczekać jak zakwitną
 Różyczki jeszcze nie posadzone, a ja już nie mogę się doczekać jak zakwitną  

Gosiu wiem, że już ok

Joluś, ależ jak najbardziej aktualne, te, które przyszły to część tegorocznych zamówień

Witaj Aniu
- Kasia1972
- 500p 
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
Agnieszko, przyszłam się przywitac w Twoim nowym wątku   Czy Ty już sadzisz róże? Do gruntu? O, właśnie napisałaś, że jeszcze nie sadzisz
  Czy Ty już sadzisz róże? Do gruntu? O, właśnie napisałaś, że jeszcze nie sadzisz  

Czy Ty już sadzisz róże? Do gruntu? O, właśnie napisałaś, że jeszcze nie sadzisz
- AGNESS
Witaj Kasiu   Różyczki chcę posadzić w przyszłym tygodniu, mam nadzieję, że troszkę cieplej będzie
  Różyczki chcę posadzić w przyszłym tygodniu, mam nadzieję, że troszkę cieplej będzie  

Różyczki chcę posadzić w przyszłym tygodniu, mam nadzieję, że troszkę cieplej będzie
- Kasia1972
- 500p 
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
Agnieszko, ja też czekam z niecierpliwością na ciepełko... na razie wnoszę i wynoszę swego jaśminowca na balkon i z balkonu... również posadzone w doniczki malwy i tawułki   posadziłby człowiek w końcu na miejsce docelowe i byłby spokój, a tak tylko zaglądamy, czy aby na pewno z nimi wszystko ok.
  posadziłby człowiek w końcu na miejsce docelowe i byłby spokój, a tak tylko zaglądamy, czy aby na pewno z nimi wszystko ok.

posadziłby człowiek w końcu na miejsce docelowe i byłby spokój, a tak tylko zaglądamy, czy aby na pewno z nimi wszystko ok.
  posadziłby człowiek w końcu na miejsce docelowe i byłby spokój, a tak tylko zaglądamy, czy aby na pewno z nimi wszystko ok.- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aga, chciałam spytać czy kiełkuje ci coś w hostach, bo u mnie cisza?

- AGNESS
Kasiu podziwiam Was za to wnoszenie i wynoszenie roślinek   
   Moje wysiane dopiero wschodzą, niektóre nawet jeszcze nie. Hortensje ukorzeniają się na parapetach, ale nie wiem czy cos z nich będzie, przetrwały całą zimę, a wiosną zaczęły marnieć- zobaczymy
 Moje wysiane dopiero wschodzą, niektóre nawet jeszcze nie. Hortensje ukorzeniają się na parapetach, ale nie wiem czy cos z nich będzie, przetrwały całą zimę, a wiosną zaczęły marnieć- zobaczymy   

Małgosiu, hosty, żeby ruszyły musi minąć 2 tygodnie, wtedy zaczyna się dopiero coś pojawiać. U mnie to dopiero będzie w przyszły czwartek....zobaczymy jaki będzie efekt, bo one podobno bardzo trudne w uprawie z nasionek

Małgosiu, hosty, żeby ruszyły musi minąć 2 tygodnie, wtedy zaczyna się dopiero coś pojawiać. U mnie to dopiero będzie w przyszły czwartek....zobaczymy jaki będzie efekt, bo one podobno bardzo trudne w uprawie z nasionek

- malgocha1960
Ja zostawiłam na pastwę losu część roślin w mini szlarence bo do wynoszenia mam oleander, 12 begonii, 10 lilii, 10 fuksji około 10 cann, nie wspomnę,że doszło 15 opakowań z biedronki posadzonych.

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Podziwiam wasze poświęcenie  

Roślinki się wam odwdzięczą 

Roślinki się wam odwdzięczą

- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Ola Ty nie podziwiaj tylko sobie posadź w doniczkę taką Nostalgie  

no jak można jej nie kochać
Aga witaj w nowym wątku...jak na razie baaardzo różanym 

ja też jestem zadowolony z róż od Bogusia

no jak można jej nie kochać
Aga witaj w nowym wątku...jak na razie baaardzo różanym

ja też jestem zadowolony z róż od Bogusia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Agnieszko martwią mnie róże są w bardzo zlej kondycji , a jesienią tyle nowych nasadziłam , boję się że nie przetrwa nawet połowę , na razie nic nie robię czekam do połowy kwietnia , wtedy zdecyduję czy wykopywać i palić krzaki .
Genia

Genia
- AGNESS
Małgosiu naprawdę podziwiam Was za to wcześniejsze wysadzanie i noszenie się z roślinkami. Wszystko będzie bardzo wcześnie i pięknie kwitło    

_oleander_ zgadza sie , roślinki nie podpędzane będą jeszcze ,, w lesie,, a te pieczołowicie podhodowane w domach będą już cieszyły kolorami 

Grzesiu ja również jestem oczarowana Nostalgią W zeszłym roku kwitła mi po raz pierwszy, wciąż biegałam i podziwiałam jej cudne kwiatuszki
  W zeszłym roku kwitła mi po raz pierwszy, wciąż biegałam i podziwiałam jej cudne kwiatuszki   Też od Bogdana
 Też od Bogdana   

Geniu to bardzo przykre co piszesz o rózyczkach. Mam nadzieję, że się zregenerują i ładnie odbiją po przycięciu. Ja mam złe doświadczenia z różami sadzonymi jesienią i dlatego postanowiłam sadzić tylko wiosną, mimo, ze jesienne sadzenie jest bardziej zalecane. Ale zdecydowanie twierdzę, że u mnie róże wiosenne lepiej się udają, muszą być dobrze ukorzenione, żeby mogły przetrwać zimę bez szwanku.

_oleander_ zgadza sie , roślinki nie podpędzane będą jeszcze ,, w lesie,, a te pieczołowicie podhodowane w domach będą już cieszyły kolorami

Grzesiu ja również jestem oczarowana Nostalgią
 W zeszłym roku kwitła mi po raz pierwszy, wciąż biegałam i podziwiałam jej cudne kwiatuszki
  W zeszłym roku kwitła mi po raz pierwszy, wciąż biegałam i podziwiałam jej cudne kwiatuszki   Też od Bogdana
 Też od Bogdana   

Geniu to bardzo przykre co piszesz o rózyczkach. Mam nadzieję, że się zregenerują i ładnie odbiją po przycięciu. Ja mam złe doświadczenia z różami sadzonymi jesienią i dlatego postanowiłam sadzić tylko wiosną, mimo, ze jesienne sadzenie jest bardziej zalecane. Ale zdecydowanie twierdzę, że u mnie róże wiosenne lepiej się udają, muszą być dobrze ukorzenione, żeby mogły przetrwać zimę bez szwanku.
- malgocha1960
U mnie róże też żle wyglądają,a najbardziej martwię się o pnące, bo chyba nic z nich nie będzie.