Małgosiu ja z otwarciem nowej stronki czekam na jakieś pierwsze kwiatuszki, żeby było co pokazać, mam nadzieję, że będzie to lada dzień U mnie na razie tylko kwitnie niezmordowanie kępka ranników....poza tym szaro
Kochana pieknie sobie poradziłaś z wertykulacją .Trawniczek będzie jak nowy , teraz tylko słoneczko , nawóz i trochę wody. Ja jeszcze nie zmagałam się z maszyną, ale wszystko przede mną . Kurcze pogada u nas się popsuła i zamiast ogrodu jest forum. Piękne rozsady
Witaj...moje nadzieje na Bierdonkowe cebule legły w gruzach..straszne badziewie tego roku...
Poszłam dzisiaj i nic nie mogłam wybrać..chyba że jeszcze coś się pokarze później...Dobrze że choć wcześniej kupiłam parę Lilii w ogrodniczym..to mam parę nowych.Gratuluję prac nad trawniczkiem ... Ogród już pięknie wysprzątany masz ja jeszcze w pieluchach
Reniu, to dali dzisiaj to , co miało być jutro po 1,99?
Dzisiaj chciałam przesadzić clematis,ale nie mogłam go wykopać, w tym jednym miejscu ziemia jest jeszcze zmrożona. Przesadziłam hortensję w inne miejsce, bo co roku mi przemarzała i nie kwitła.Na miejsce wejmutki posadziłam nową krzewuszkę z cieniowanymi liśćmi.
Małgosiu , jestem pełna podziwu dla Waszej pracy . Powiem szczerze , że ja swój trawnik tylko wygrabiłam i posypałam dolomitem . Nie wertykulowałam , ani też nie aerowałam .
Ładne , podrośnięte masz te rośliny w donicach .
Małgosiu..nic specjalnego..bynajmniej dla mnie ..jakieś lilie ale po jednej małej cebuli i droższe niż w tamym roku..,dalie mieczyki,kroksamie i coś tam jeszcze ale bardzo malutko...i mizerne
A po 1.99 nic nie było chyba że masz na myśli nasiona
Reniu, w takim razie mówisz o dostawie z poniedziałku, ja wtedy kupiłam tylko peonię bladoróżową. Byliny po 1,99 mają być od jutra.
Moje dzisiejsze wiosenne roślinki....