ALeż zakupy

co prawda same nazwy też mi mało mówią, ale lista długaśna i pokaźna
  co prawda same nazwy też mi mało mówią, ale lista długaśna i pokaźna   czyli będzie się działo latem
  czyli będzie się działo latem  

co prawda same nazwy też mi mało mówią, ale lista długaśna i pokaźna
  co prawda same nazwy też mi mało mówią, ale lista długaśna i pokaźna   czyli będzie się działo latem
  czyli będzie się działo latem  

BOŻENKO DZIŚ JEST ROCZEK JAK JESTEM NA FORUM
 BOŻENKO DZIŚ JEST ROCZEK JAK JESTEM NA FORUM  

Miłego dnia
  Miłego dnia  

spóźnione, ale bardzo, bardzo, bardzo szczere życzenia imieninowe
 spóźnione, ale bardzo, bardzo, bardzo szczere życzenia imieninowe   

Piękne roślinki dotarły. Przyznam, że takich pięknych kłączy to jeszcze nie widziałam..... czasami nawet w szkółkach są gorsze. Mam porównanie, bo dostałam tez dzisiaj z dwóch różnych źródeł różne trójsklepki i widać duuuuużą różnicę w sadzonkach. Oby tylko były zgodne z oferowanymi.
   Piękne roślinki dotarły. Przyznam, że takich pięknych kłączy to jeszcze nie widziałam..... czasami nawet w szkółkach są gorsze. Mam porównanie, bo dostałam tez dzisiaj z dwóch różnych źródeł różne trójsklepki i widać duuuuużą różnicę w sadzonkach. Oby tylko były zgodne z oferowanymi. -  chyba się Bożenka nie pogniewa
  -  chyba się Bożenka nie pogniewa   

Staż się liczy ?
 Staż się liczy ?
 właśnie o tych hortensjach myślałam,
 właśnie o tych hortensjach myślałam,
Popatrz Pani....Babopielka pisze: Zastanawiam się dlaczego Ty masz Przyjaciel forum -Weteran .
Wiem ,że to nie z racji wiekuStaż się liczy ?
 ja nawet na to nie zwróciłam uwagi
  ja nawet na to nie zwróciłam uwagi   , pewnie z obydwu powodów.....
  , pewnie z obydwu powodów.....   

głupiejemy. Ja już tyle nakupiłam, że szok, a mam jeszcze zadołowane doniczki z zeszłego roku.
  głupiejemy. Ja już tyle nakupiłam, że szok, a mam jeszcze zadołowane doniczki z zeszłego roku.   A wyglądam na kurierów, kiedy, który przyjedzie, bo tak jak dzisiaj to wcale nie można pokazać się na ogrodzie.
  A wyglądam na kurierów, kiedy, który przyjedzie, bo tak jak dzisiaj to wcale nie można pokazać się na ogrodzie.  

Koniecznie daj znać jak dostaniesz te hortensje.Babopielka pisze:
Ayesha - u hyzop_pl już kupiłam hortensje .
Moja hortensjomania nie osłabła ,a nawet się nasila
Kupiłam :
You&Me Together - o pełnych kwiatach
Invincibelle
Ewerbloom Blue Heaven
Ewerbloom Pink Wonder
Ewerbloom Blue Wonder