Mam jednego delikwenta , ale tylko w liście przyrasta i żadnych prawie peruczek, nie wiem o co mu chodzi
Mały skromny ogródek
Re: Mały skromny ogródek
Taki młody, a jak fantastycznie `porósł`.
Mam jednego delikwenta , ale tylko w liście przyrasta i żadnych prawie peruczek, nie wiem o co mu chodzi
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To tak jak mój.....niby ma jakieś ale nie takie...hmmmm...kudłate tylko tak jak gałązki....czy są odmiany żeńskie i męskie????
Adam....do Rzeszowa się wybierasz.....nie za wcześnie? ja tam wpadam czasem ale do "Klombu"
Adam....do Rzeszowa się wybierasz.....nie za wcześnie? ja tam wpadam czasem ale do "Klombu"
Z tego co wiem to nie ma żeńskich i męskich perukowców...jeśli kłopotem z kwitnieniem nie jest jego młody wiek to może zbyt chłodna strefa 
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mówisz zależy od strefy
Moja koleżanka mieszka w najzimniejszym miejscu w mieście a peruki ma takie, ,że ho, ho
Cyknę fotki w tym roku
U mnie nic, na ale moje to młodziaki jeszcze. Zobaczymy w tym roku
Moja koleżanka mieszka w najzimniejszym miejscu w mieście a peruki ma takie, ,że ho, ho
U mnie nic, na ale moje to młodziaki jeszcze. Zobaczymy w tym roku
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Adam...u mnie wcale słońca nie ma
TY zagarnąłeś wszystko...podziel się troszkę.....
- Alina-277
- 200p

- Od: 3 sty 2011, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Adamie..Pochodziłam sobie po twoim obejściu pobawiłam się z pieskiem i kotkiem zajrzałam do skalniaczków ,przyjrzałam się krzewom i ciekawym bylinom .Masz ładne liliowce irysy mieczyki rewelacja..Okolica w której mieszkasz wygląda na podgórską..
Pozdrawiam... Alina .
Witam w niedzielny poranek
i dziękuję za odwiedziny
Dawno mnie nie było w swoim wątku ogrodowym ....
nie ma co pokazywać .... i fotek nowych też nie ma .
Śniegu znów w ciągu nocy przybyło i roślinki nie chcą się przez niego przebijać .... a wydawało się ,że wiosna tuż tuż ....
Alinko cieszę się ,że do mnie wpadłaś w odwiedziny i dziękuję za miłe słowa ....W moim ogrodzie mam najpospolitsze
rośliny ....żadnych rarytasów . Za to u Ciebie wypatrzyłem same piękne i rzadko spotykane kwiaty , a pomidorki jakie wspaniałe okazy
Szkoda , że nie masz swojego wątku ,chętnie byłaby Twoja działka odwiedzana przeze mnie i nie tylko ....
Tęskno mi juz za takim widokiem w ogrodzie ...no nic trzeba tą zimę pogonić

Dawno mnie nie było w swoim wątku ogrodowym ....
Śniegu znów w ciągu nocy przybyło i roślinki nie chcą się przez niego przebijać .... a wydawało się ,że wiosna tuż tuż ....
Alinko cieszę się ,że do mnie wpadłaś w odwiedziny i dziękuję za miłe słowa ....W moim ogrodzie mam najpospolitsze
rośliny ....żadnych rarytasów . Za to u Ciebie wypatrzyłem same piękne i rzadko spotykane kwiaty , a pomidorki jakie wspaniałe okazy
Szkoda , że nie masz swojego wątku ,chętnie byłaby Twoja działka odwiedzana przeze mnie i nie tylko ....
Tęskno mi juz za takim widokiem w ogrodzie ...no nic trzeba tą zimę pogonić

Witaj Adamie, rzeczywiście dłuższy "urlop" sobie zrobiłeś. Piszesz, że nie ma co pokazywać a jednak znalazłeś piękne wspomnienia, liliowce ładne a dorodny krzaczek margaretek jeszcze piękniejszy. Miłej niedzieli.
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witaj Adamie.jeszcze trochę i będą nowe zdjęcia,a wtedy będzie się działo... 
Adamie pospacerowałam po twoim ogrodzie z myślą że podpatrzę jak zagospodarowałeś teren spadzisty ponieważ ja też mam działkę na stoku i bardzo mnie to zaciekawiło niestety oprócz pięknej roślinności nie znalazłam ani jednego widoku ogródka który by pokazał ten stok szkoda bo tak mało ogrodów jest uprawianych na stokach.
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Adamie pomalutku zbliża się wiosna...pewnie i u Ciebie już co nieco łebki powystawiało 
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Adaś bardzo kolorowe wspominkowe fotki, już niedługo znów takie będą
Zima sie kończy 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Adam czyżby nadal nie było u Ciebie wiosennych kwiatków w ogrodzie , czekamy
a wspomnienia z lata piękne .
Genia
Genia
Witajcie dziewczyny wiosennie
Wybaczcie proszę napiszę tak ogólnie do Wszystkich .....
Jak na wiosnę przystało dziś piękny , ciepły i słoneczny dzień . Wiosenne prace rozpoczęte - skopałem kawał trawnika pod nowe nasadzenia , zaszaleliśmy w tym roku i sporo sadzonek , cebul i kłączy zamówiłem w sklepach interenetowych o raz trochę kupiłem w moich ogrodniczych
.
A od rana pracuję przy budowie małej szklarenki , w pobliżu domu (bo żona suszy mi głowę , że nie ma gdzie trzymać rozsad pomidorów ,
parapety zawalone kwiatkami )Zrobiłem sobie przerwę na kawkę więc mam czas aby odpisać , wsyd tak zaniedbywać wątek .
Czasu więcej nie będzie aby go poświęcać na forum , ale będzie coś więcej do pokazania ... Dziś fotek nie mam
ale postaram się w najbliższym czasie porobić . Mam nadzieję , że krokusy do tego czasu nie przekwitną
Białemu ciemiernikowi troszkę podmarzły kwiatki , ale ma dużo pąków więc chyba jeszcze wyładnieje
Serdecznie i Ciepło Was pozdrawiam
Wracam do pracy :P
Jak na wiosnę przystało dziś piękny , ciepły i słoneczny dzień . Wiosenne prace rozpoczęte - skopałem kawał trawnika pod nowe nasadzenia , zaszaleliśmy w tym roku i sporo sadzonek , cebul i kłączy zamówiłem w sklepach interenetowych o raz trochę kupiłem w moich ogrodniczych
A od rana pracuję przy budowie małej szklarenki , w pobliżu domu (bo żona suszy mi głowę , że nie ma gdzie trzymać rozsad pomidorów ,
parapety zawalone kwiatkami )Zrobiłem sobie przerwę na kawkę więc mam czas aby odpisać , wsyd tak zaniedbywać wątek .
Czasu więcej nie będzie aby go poświęcać na forum , ale będzie coś więcej do pokazania ... Dziś fotek nie mam
Wracam do pracy :P
- Alina-277
- 200p

- Od: 3 sty 2011, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Adam .Witam w pierwszych dniach wiosny myślałam że coś nowego masz wklejone
a ty budujesz szklarnię i bardzo dobrze że Ci żona głowę suszy
Ja też suszyłam i mam małą ale nam wystarczy,to jest super sprawa..pracuj a później pochwal się swoją pracą 
Pozdrawiam... Alina .