Ogród Marii Michalskiej
Re: Ogród Marii Michalskiej
nie rozumię za co ty mnie podziwiasz że mam siłę"' wyjść'' czy może ogladać Twoje strony ? ja b.lubię od początku do końca wybranych użytkowników przeglądnąć.Bo mam
pogląd na użytkownika fajnie !!!!!!!!!!!!
pogląd na użytkownika fajnie !!!!!!!!!!!!
Chyba nie zrozumiałaś odpowiedzi paola1a , jej chodziło o Twoją silną wolę i umiejętność opuszczaniu sklepu bez nowych roslinek.
Mi się to wczoraj nie udało i wróciłam do domu z cytryną skierniewicką...
Mi się to wczoraj nie udało i wróciłam do domu z cytryną skierniewicką...
- paola1a
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2010, o 22:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dokładnie o to mi chodziło, a już myślałam, że czegoś nie zrozumiałam. A oglądać innych użytkowników to też fajne zajęcie
Paulina
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Chodzi mi o ten link .Michalska pisze:przepraszam ,,,,,,,,że powtórzyłam zdjęcie żywotników po prostu zapomniałam że już są
http://forumogrodnicze.info/posting.php ... =2&t=30991#
W wielu Twoich postach się pojawia .Kliknij na niego .
Tak Jolanto zwrócę na siebie uwagę dziękuję
Paola 1a dzięki za poprawkę mojego umysłu tak rzeczywiści jest dobrze zostałam roszyfrowana.Bo i moim życiu to jest tak że jestem dociekliwa /jak chodzi o rośliny / i oczywiście praca ale coraz mniej mam siły a może wiosna mnie obudzi pozdrawiam.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mario witaj
Dawno nie byłam w twoim ogrodzie
od czasu gdy zakładałaś watek minęło sporo czasu i umknęło mi dużoooo...
Masz przepiękny ogród,te róże,te piwonie,te irysy,te iglaki ... no jestem zachwycona tym co tu nam pokazujesz
Strasznie mi przykro,że powódź dotarła i do Ciebie... musiało byc Ci strasznie trudno pogodzić się ze stratami
Mam nadzieję,że takie doświadczenie już Cię nigdy nie spotka...
Cieszmy się,że nadciąga wiosna,bedziemy mogli znowu dać upust swoim uwięzionym w domach uczuciom...
Pozdrawiam serdecznie

Dawno nie byłam w twoim ogrodzie

Masz przepiękny ogród,te róże,te piwonie,te irysy,te iglaki ... no jestem zachwycona tym co tu nam pokazujesz

Strasznie mi przykro,że powódź dotarła i do Ciebie... musiało byc Ci strasznie trudno pogodzić się ze stratami

Mam nadzieję,że takie doświadczenie już Cię nigdy nie spotka...
Cieszmy się,że nadciąga wiosna,bedziemy mogli znowu dać upust swoim uwięzionym w domach uczuciom...
Pozdrawiam serdecznie

Cieszę się że odwiedziłaś mój ogród.Ja trochę przesłałam fotosików i jeszcze są do wysłania.Jak chodzi o powódż to już po problemie teraz tylko sił do nowej pracy, a tu czasem brak. Jedyne co to myślałam Cię poprosić o umieszczenie mnie w sekcji "Sprzedam ,wymienię" bo naprawdę ziemia rodzi coraz więcej a żal mi wyrzucać na kompost.
Ja korzystałam z Twojej pomocy i jestem wdzięczna. Co Ty na to czy mogę prosić.?????????
Teraz posiałam dalie karłowe bo zebrałam z takich jakie mi się podobały.Moim zdaniem są piękne do póżnej jesieni.
pozdrawiam.
Ja korzystałam z Twojej pomocy i jestem wdzięczna. Co Ty na to czy mogę prosić.?????????
Teraz posiałam dalie karłowe bo zebrałam z takich jakie mi się podobały.Moim zdaniem są piękne do póżnej jesieni.
pozdrawiam.
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Marysiu
czy kupiłaś w Rzeszowie gailardię -bylinę 

Halinko wyobraś sobie że po przyjeżdzie z Rzeszowa napisałam do Ciebie i nie widzę aby ta wiadomość dotarła nie wiem komu to wysłałam. po prostu byłam bardzo zmęczona i zrobiłam żle.
Otóż do rzeczy nie kupiłam szukałam i b. prosze jeśli możesz to mi kup i w kopercie mi wyslesz a na PW podam adres.
Otóż do rzeczy nie kupiłam szukałam i b. prosze jeśli możesz to mi kup i w kopercie mi wyslesz a na PW podam adres.
- HalinaK
Marysiu
kupiłam dzisiaj nasionka gailardii dla Ciebie, tak na wszelki wypadek, gdybyś nie kupiła i dobrze zrobiłam
W poniedziałek wyślę nasionka, tylko podaj adres na PW

W poniedziałek wyślę nasionka, tylko podaj adres na PW

podałam jak wskazałaś na PW. DZIĘKI
Halinko zaszalałam w sekcji forumowiczów sprzedam, wymienię zobacz pa pozdrawiam
- HalinaK
Marysiu
melduję, że nasionka gailardii dzisiaj wysłałam
Dzięki Tobie dotarłam do działu OFERTY Forumowiczów - kupię, sprzedam, poszukuję, inne ogłoszenia
mój piękny ogród MICHALSKA ale nie wiem dlaczego nie mam tam opcji "odpowiedz"
Może jestem już za bardzo zmęczona i "nietomna" jestem
dlatego piszę tutaj.
Chciałabym zarezerwować, jeżeli jeszcze można:
1. epimimedium,
2. sadziec purpurowy.

Dzięki Tobie dotarłam do działu OFERTY Forumowiczów - kupię, sprzedam, poszukuję, inne ogłoszenia

Może jestem już za bardzo zmęczona i "nietomna" jestem

Chciałabym zarezerwować, jeżeli jeszcze można:
1. epimimedium,
2. sadziec purpurowy.
Bardzo piękny masz ogród Mario. A róże to już przecudne. Moje niestety wymroziło poprzedniej zimy, ale jest jakaś nadzieja, bo odbiły od korzenia (oby nie dziczki
). Mam pytanie, bo widziałam twój dział oferty sprzedaży, Czy jest szansa na zakup u Ciebie sadzonki porzeczki czerwonej pnącej?