Masz rację zawsze można usunąć, ale po co
Mój świat - Tamaryszek -cz.2
- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój świat - Tamaryszek -cz.2
Izka świetny pomysł
a Summer Snow tak Ci śmignie, że szybciutko będziesz miała zarośnięty pniak.
Takie naturalne elementy, a jeszcze w ogrodzie takim, jak Twój
bardzo dobrze się komponują.
-
daffodil

- Od: 22 lut 2011, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tamaryszku, moje stwierdzenie, że Twój ogród jest spokojny, harmonijny i tajemniczy nie było na wyrost. Ja go tak odbieram.
Przeczytałam Twoje oba wątki i wiele się z nich dowiedziałam. Pod wpływem Twoich postów kupiłam J.Brookes'a "Projektowanie..." i Borchard't'a "Kolory w ogrodzie," które obecnie czytam. Jednak chciałabym Cię prosić jeszcze o radę jaka Tobie osobiście książka/ki dotycząca projektowania/aranżowania przestrzeni ogrodu najbardziej przypadła do gustu? Jest tyle różnych pozycji na rynku, że naprawdę trudno wybrać. A nie są to tanie książki.
Z góry dziękuję za pomoc. I tak jak i inne forumki podziwiam Cię za wielkie serce - psiaki z pewnością odwdzięczą Ci się wielką miłością.
Z góry dziękuję za pomoc. I tak jak i inne forumki podziwiam Cię za wielkie serce - psiaki z pewnością odwdzięczą Ci się wielką miłością.
- kasiatt
- 200p

- Od: 16 lut 2011, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tamaryszku obejrzałam sobie cały Twój wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem.Dalsze planowanie też mnie zachwyca bo ja jednak nie umiem tego wszystkiego ogarnąć właściwie.Będę Cię na pewno często odwiedzać i podglądać Twoje poczynania.
A wiesz,że podobno jesteśmy bliskimi sąsiadkami?? Jakbyś miała ochotę mnie kiedyś odwiedzić to zapraszam serdecznie.
A wiesz,że podobno jesteśmy bliskimi sąsiadkami?? Jakbyś miała ochotę mnie kiedyś odwiedzić to zapraszam serdecznie.
- Sure

- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Izo, ciekawy pomysł z ta altaną, będę śledzić realizację. Też muszę wyciąć resztę usychających drzew w ogrodzie, czekam na pozwolenie, nie wpadłabym na pomysł, że można tak je wykorzystać!
.
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- Atka-a1

- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
Izo, już zapomniałam jak pięknie jest u Ciebie nad strumykiem. Dobrze, że wkleiłaś te zdjęcia 
Oj ta realizacja bramki z sosnami jest rewelacyjna. Bardzo mi się podoba.
pozdrawiam
pozdrawiam
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Izuniu, fantastyczny pomysł. Jak zobaczyłam same ścięte pniaki to wyglądało łyso, ale jak zostały dodane deski efekt jest piorunujący.
Chciałam zapytać o urządzenie na krety. Widać jakieś efekty? Mam nadzieję, że tak, bo inaczej
Chciałam zapytać o urządzenie na krety. Widać jakieś efekty? Mam nadzieję, że tak, bo inaczej
- asia0809
- 1000p

- Od: 27 lut 2007, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Izo, zaglądam sobie regularnie do Twojego wątku aby nasycić oczy pięknymi widokami ale w szczególności lubię poczytywać posty bo zawsze czegoś ciekawego można się nauczyć. Tutaj się toczą prawdziwie merytoryczne dyskusje.
Dziękuje za polecenie książki o kolorach, jestem już po lekturze i pełna podziwu dla tak szczegółowego podjęcia tematu.
Fajnie, że przygarnęłaś psiaki. Masz wielkie serce
. Zwierzaki z schroniska są zazwyczaj grzeczne więc myślę, że ogród nie ucierpi a Ty zyskasz miłe towarzystwo.
Podoba mi się też koncepcja zagospodarowania ogolonych sosenek. Podarowałaś im nowe życie a jak oplecie je powojnik to będzie bajecznie. Przyglądałam się ostatniemu zdjęciu i myślę, że ten pomysł to strzał w dziesiątkę.
Z wiosennymi pozdrowieniami
Dziękuje za polecenie książki o kolorach, jestem już po lekturze i pełna podziwu dla tak szczegółowego podjęcia tematu.
Fajnie, że przygarnęłaś psiaki. Masz wielkie serce
Podoba mi się też koncepcja zagospodarowania ogolonych sosenek. Podarowałaś im nowe życie a jak oplecie je powojnik to będzie bajecznie. Przyglądałam się ostatniemu zdjęciu i myślę, że ten pomysł to strzał w dziesiątkę.
Z wiosennymi pozdrowieniami
- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Iza super pomysł z tą bramą , mnie ostatnio też natchnęło na pień porośnięty pnączem i wczoraj też ścinaliśmy śliwkę
co do malin to odpowiadam tutaj że kupiłam "Veten" 2 szt za 6,5 w auchan, chcę mieć kilka w różnym czasie owocujących , mam już żółtą Poranna rosa i ona się fajnie sprawdziła,kupiłam też w zeszłym roku Polkę i Polanę ale na targu niby ładną a nic z niej nie urosło a te marketowe ślicznie mi owocowały
co do malin to odpowiadam tutaj że kupiłam "Veten" 2 szt za 6,5 w auchan, chcę mieć kilka w różnym czasie owocujących , mam już żółtą Poranna rosa i ona się fajnie sprawdziła,kupiłam też w zeszłym roku Polkę i Polanę ale na targu niby ładną a nic z niej nie urosło a te marketowe ślicznie mi owocowały
- Sure

- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Izo, napisałam u siebie o tej szarotce, na szczęście zachowałam opakowanie! 
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
-
Soczewka
- 1000p

- Od: 9 mar 2010, o 10:35
Izo bardzo mi się podoba pomysł z bramą. Jak urosną rośliny efekt będzie piorunujący. A myslałaś by zasadzić tam biała różę pnącą?
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- Berry
- 100p

- Od: 22 lip 2010, o 14:39
Witaj! Wskoczyłam do Ciebie od riane - Agatki i po prostu oniemiałam, obejrzałam "wizytówkę" bo na razie nie mam czasu na więcej, ale będę na pewno podpatrywać dużo więcej, jestem zachwycona 
A ja wskakuje systematycznie...
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
ja też, przyszłam na oczara popatrzeć, czy taki jak mój? czy już kwitnie 
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...