Halino, możemy podać sobie ręceeukomis pisze: Ja w młodosci pomagałam rodzicom w pracach związanych zgrzebaniem w ziemi , w tedy mi się to nie podobało ipo skończeniu szkoły uciekłam do miasta, żeby nie grzebać w ziemi.Kochałam bardzo przyrodę i to się odrodziło zapragnełam bardzo mieć choć maleńki ogródek z kwiatami.
.
Mój ogród - eukomis cz.1
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko,moje osiągnięcia są jeszcze bardzo małe.Ale pomału już widać pierwsze efekty.Moje grzebanie w ziemi trwa dopiero 2 lata.Nie przypuszczałam że może mi to dać taką radochę
Twój ogród na jesiennych zdjęciach też mi się bardzo podoba.Halinko,piękne chryzantemy. Czy te Miskanty są na jakiejś "uwięzi"w gruncie.Uwielbiam trawy,mam ich kilka,jesienią to cenna ozdoba.Pozdrawiam.Magda
Pozdrawiam Magda 
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Witaj Gabrysiu
Bardzo pięknie urządziłaś swój ogród.
Mieszkańcy Twojego osiedla powinni być wdzięczni, że mają taką wspaniałą sąsiadkę. Mają pod oknami przepięknie, zielono i kolorowo. Gratuluję!
Bardzo pięknie urządziłaś swój ogród.
Mieszkańcy Twojego osiedla powinni być wdzięczni, że mają taką wspaniałą sąsiadkę. Mają pod oknami przepięknie, zielono i kolorowo. Gratuluję!
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Wiesz Magdo ja jak jestem zdenerwowana to ide do ogrodu i wtedy grzebie w ziemi, aż się uspokoję. Moje miskanty nie są niczym ograniczone jak bedą objetościowo przeszkadzać to odrąbie siekierą kawałek i znów zajmują mało miejsca. Zawsze znajdę kogoś komu dam część. W wiekszości to przekazuję na inne osiedle gdzie można wsadzić do kląbu.W pracy mam pod opieka dwa osiedla więć mam gdzie ulokować nadwyżki.

- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Halinko pokazałaś bardzo ładną jesień. Miło popatrzeć na takie ciepłe kolory gdy za oknem szaro
Dalsze zdjęcia przyprawiły mnie o zawrót głowy. Brakuje mi słów aby je opisać.
Do twojego ogródka stworzonego przed blokiem zaglądam bardzo często. Jest taki ładny, kolorowy. Bardzo przyjemnie się go zwiedza. Zainteresowała mnie szczególnie jedna roślinka, której do tej pory nie znałam - eukomis. Czy jest ona łatwa w uprawie? Myślę, że dopiszę ją do listy moich wiosennych zakupów.
Do twojego ogródka stworzonego przed blokiem zaglądam bardzo często. Jest taki ładny, kolorowy. Bardzo przyjemnie się go zwiedza. Zainteresowała mnie szczególnie jedna roślinka, której do tej pory nie znałam - eukomis. Czy jest ona łatwa w uprawie? Myślę, że dopiszę ją do listy moich wiosennych zakupów.