Agatko - AgaNet 
ojjj, żeby tylko to wszystko zechciało zakwitnąć ... ja nie mam ręki do wysiewów.
Dziękuję
Dzidziu - Zabeczka101059 
ten łubin też mnie zaciekawił ... kupiłam jeszcze wieloletniego ... ciekawi mnie, jaka jest między nimi różnica.
Jadziu - JAKUCH 
a ja myślałam, że łubin jest dwulatkiem, a wychodzi na to, że łubin jest też jednoroczny i wieloletni.
Klarkię wysiewam już od dwóch lat i nie było z nią problemu, natomiast chaber pierwszy raz będzie wysiewany
Jolu - JolantaGraj 
taaak, wszystko mam zamiar wysiać, dlatego w tym roku nie będzie u mnie warzywniaka, tylko ... kwietnik ... oczywiście, jak nasionka wykiełkują i ładnie będą rosły.
Joluś, myślę, że to już po bratkach, pocieszam się, że doniczkę będę miała na inne wysiewy.
Aniu - Anna Guba 
Twoja
lnica marokańska pięknie się prezentuje
Super, że będzie się sama rozsiewała.
Olu - AAleksandra 
dzięki za cenne rady
Od razu wczoraj przeniosłam doniczkę z bratkami na ciepły parapet, zobaczymy co będzie dalej.
Wczoraj wysiałam jeszcze: lwie paszcze wysokie i lewkonię letnią iii na tym już koniec ... resztę wysiewam w kwietniu.
Majeczko - edulkot 
a może, to co mi wyszło w doniczce, to nie bratki tylko chwasty.
Bratki wysiała 22 lutego. Nie wiem, jak długo nasionka wschodzą.
Daluniu 
ja rączniki wysiałam 22 lutego, to może jeszcze muszą posiedzieć w ziemi ... a Ty kiedy wysiałaś rączniki iii jak długo one wschodzą ?
Ja jeszcze nie tracę nadziei
Kochani, byłam dzisiaj w Lidlu iii nie kupiłam żadnej roślinki, bo nie było tego, co by mnie interesowało.
Były róże i dwa krzaczki malin.
Pocieszyłam się klipsami do roślin
i sekatorem
W poniedziałek otwarcie Lidla, który znajduje się niedaleko mojego bloku, to może będę miała szczęście kupić jakieś roślinki.
Idę do Biedronki zobaczyć, czy nie ma w sprzedaży cebulek