Pomidorki już masz całkiem spore, Ja jeszcze swoich nie siałam, mam zamiar w przyszłym tygodniu
 Czy pamiętasz może jakie odmiany masz u siebie?
 Czy pamiętasz może jakie odmiany masz u siebie? Robi się w końcu troche cieplej, to pewnie rzadziej bedziesz tu zaglądać

super, że pokazujesz fotki pora ;) Mogę sobie porównać mojego ;) Jest teraz mniejszy bo właśnie wrócił od fryzjera hhihi Ciągle nie mogę uwierzyć, że z tego wątłego szczypiorunia ma wyrosnąć PAN POR
  super, że pokazujesz fotki pora ;) Mogę sobie porównać mojego ;) Jest teraz mniejszy bo właśnie wrócił od fryzjera hhihi Ciągle nie mogę uwierzyć, że z tego wątłego szczypiorunia ma wyrosnąć PAN POR  

też nowy kupiłam bo mój stary padł
  też nowy kupiłam bo mój stary padł  

Pogoda dopisała to wsadziłam ją do ziemi
  Pogoda dopisała to wsadziłam ją do ziemi   Por już w szklarence,bo tam ciepło,a pomidorki popikowane do osobnych doniczek
 Por już w szklarence,bo tam ciepło,a pomidorki popikowane do osobnych doniczek   Teraz się chmurzy i chyba będzie padać.
 Teraz się chmurzy i chyba będzie padać.
 ja dzisiaj posiałam szpinak
 ja dzisiaj posiałam szpinak  

cebulę w tygodniu może posadzę...
 cebulę w tygodniu może posadzę...

Nie wiem,jakie,bo wydłubałam nasiona w zeszłym roku z pomidorków,które urosły z siewu od Kozuli. Wszystkie są pomieszane odmianowo,bo nie zaznaczyłam jakie
  Nie wiem,jakie,bo wydłubałam nasiona w zeszłym roku z pomidorków,które urosły z siewu od Kozuli. Wszystkie są pomieszane odmianowo,bo nie zaznaczyłam jakie   Dla mnie ważne,żeby były smaczne
  Dla mnie ważne,żeby były smaczne   Siałam 24 lutego,a będą rosły zarówno w szklarni,jak i w gruncie
  Siałam 24 lutego,a będą rosły zarówno w szklarni,jak i w gruncie  

ale mi też się takie rzeczy ciągle przydarzają, także to jest prawdopodobne i u mnie, ale co tam, ważne, żeby były smaczne
 ale mi też się takie rzeczy ciągle przydarzają, także to jest prawdopodobne i u mnie, ale co tam, ważne, żeby były smaczne