KOlorowy Ogród Geni 2010 cz.6
Re: KOlorowy Ogród Geni 2010 cz.6
Witaj Geniu, wielu gości już cię powitało i ja do nich dołączam, miło, że jesteś. W domu szybciej wyzdrowiejesz no i pewnie wkrótce zaczniesz zamieszczać aktualne fotki, u ciebie powinny pokazywać się już pierwsze kwiatki. Dużo zdrówka
.

- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, duzo zdrówka
Sorki, że u Ciebie wklejam ale do off topicu nie wszyscy zagladają a u Ciebie... wiadomo
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=3&t=41561 ... ja chyba jestem nie normalna

Sorki, że u Ciebie wklejam ale do off topicu nie wszyscy zagladają a u Ciebie... wiadomo

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=3&t=41561 ... ja chyba jestem nie normalna

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Gieniu zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Pozdrawiam Markus
Pozdrawiam Markus
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gieniu ,ja też przyszłam Cię przywitać
Zdrowiej szybciutko ,bo wiosna za pasem
U mnie rolnicy już siewy zaczęli
a to już wiosnę oznacza 

Witaj Gieniu
widziałam Twój wpis o bratkach nie pozbywaj się ich . Może teraz gdy będzie więcej słoneczka i je przepikujesz do kubeczków np. po serkach uda się je uratować. Pomimo iż bratki powinno się siać na jesieni z wiosennego siewu też potrafia zakwitnąć. Ja w zeszłym roku wysiałam w kwietniu i również wygladały jak zdziczałe ale pomimo to posadziłam je na polu a w lipcu mi zakwitły.Jesienią je przesadziłam zobaczymy co bedzie w tym roku.
życzę słoneczka
widziałam Twój wpis o bratkach nie pozbywaj się ich . Może teraz gdy będzie więcej słoneczka i je przepikujesz do kubeczków np. po serkach uda się je uratować. Pomimo iż bratki powinno się siać na jesieni z wiosennego siewu też potrafia zakwitnąć. Ja w zeszłym roku wysiałam w kwietniu i również wygladały jak zdziczałe ale pomimo to posadziłam je na polu a w lipcu mi zakwitły.Jesienią je przesadziłam zobaczymy co bedzie w tym roku.

Pozdrwaiam Małgosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj
.Czy już się zadomowiłaś .Jak znajdziesz czas zajrzyj ,przedstawiam historię
mojego ogrodu od 1985 roku .

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Geniu jednak najlepiej w domu
witaj i wracaj do zdrowia 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Katik, Januszu, Tadek,Irenko, Andrzeju,Agnieszko, Markusie.Bożenko,Meg b] dzięki wszystkim za wpisy .
Muszę przyznać że w domu jest najlepiej . szybko przeziębienie przechodzi , za kilka dni będę mogła popracować w ogrodzie , dom już ogarnęłam .
Meg bratki już wyrzuciłam miały chyba z 5 cm dł . do skrzynki posadziłam begonie , mam nadzieję że wypuszczą liście .
Dziś też posadziłam kannę Durban od Janusza -drozda mam nadzieję że wypuści liście .
Resztę będę sadzić prosto do gruntu w maju , chyba przetrzymają do maja .
Aleksander widziałam Twoje wspomnienia działkowe , ale zaraz lecę zobaczyć czy jest coś więcej .
Muszę przyznać że w domu jest najlepiej . szybko przeziębienie przechodzi , za kilka dni będę mogła popracować w ogrodzie , dom już ogarnęłam .
Meg bratki już wyrzuciłam miały chyba z 5 cm dł . do skrzynki posadziłam begonie , mam nadzieję że wypuszczą liście .
Dziś też posadziłam kannę Durban od Janusza -drozda mam nadzieję że wypuści liście .
Resztę będę sadzić prosto do gruntu w maju , chyba przetrzymają do maja .
Aleksander widziałam Twoje wspomnienia działkowe , ale zaraz lecę zobaczyć czy jest coś więcej .
Geniu... akurat pogoda się poprawi... będzie ok! 

-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
Gieniu
jak się mają Twoje róże
Ja dzisiaj zrobiłam obchód i jakoś ciemno to wszystko widzę
To co wystaje znad kopczyków jest pomarznięte,Jutro wezmę sprzęt i odkopię jakiś jeden krzaczek ,żeby zobaczyć co jest pod kopczykiem.mam tylko cichą nadzieję ,że wszystko będzie ok 
jak się mają Twoje róże

- e-genia
Witaj Gosiu
dzięki .
Bożenko moje róże też nie ciekawie wyglądają , w styczniu wyglądały dobrze a teraz podobnie jak u Ciebie .
Na razie ziemia bardzo zmarznięta więc nie da się odkopać .
Genia

Bożenko moje róże też nie ciekawie wyglądają , w styczniu wyglądały dobrze a teraz podobnie jak u Ciebie .
Na razie ziemia bardzo zmarznięta więc nie da się odkopać .
Genia
Prawda, jak bardzo dała naszym roślinom popalić ta lutowa zima?
A tak optymistycznie to wyglądało po zejściu śniegów... już może lepiej by poleżały dłużej? Eeee... też byśmy marudzili

A tak optymistycznie to wyglądało po zejściu śniegów... już może lepiej by poleżały dłużej? Eeee... też byśmy marudzili

-
- 1000p
- Od: 17 mar 2010, o 12:18
- Kontakt:
Wiele roślin nie wygląda po tej zimie ciekawie, ale trzeba mieć na dzieję. jeszcze stanowczo za wcześnie na liczenie pozimowych strat.
- e-genia
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Spędzałaś czas w takich pałacach i jeszcze narzekasz .