Witaj Kasiu:)nie mogę się napatrzeć na Twoje piękne storczyki. Masz dobrą rękę do kwiatów:)życzę dalszych sukcesów!! czekam na kolejne zdjęcia Twoich pupili. Pozdrawiam
pH. Lobii cudny!
Zdjęcie z poprzedniego kwitnienia mojej masdevalii ( kwiecień - maj 2010) jest średnio udane ( zbyt ciemne). Mam nadzieję, że w tym roku uraczy mnie również kwiatami, postaram się zrobić lepsze fotki i wtedy się nimi pochwalę.
Renia
Nie było mnie 18 dni i z nieukrywanym lękiem wracałam do domu - a tu miła niespodzianka: opiekunce nie tylko udało się nie doprowadzić do poważnych strat w storczykach (na razie zanotowałam stratę jednego) ale ku mojej radości przywitały mnie nowe pędy i przedłużenia na których już czają się nowe pąki.
Być może jeszcze dziś uda mi się zrobić kilka fotek tego co zastałam a na razie pędzę przeprowadzić dokładniejsze oględziny :P
Witaj Czy przywiozłaś nam w końcu tą wyczekiwaną wiosnę
Cieszę się, że jesteś już cała i zdrowa z nami. Z Przemkiem wszystko załatwiłam. A teraz przebieram nogami z ciekawości - bo chyba możemy liczyć na fotorelację z "raju".
Pozdrawiam Regina
Kasiu nareszcie jesteś Na pewno wypoczęłaś i naoglądałaś się cudownych widoków. Czy był tam jakiś element storczykowy? ;)
Bardzo się ciesze, że opiekunka jednak dała radę. Miała sporo pracy i pewnie napociła się nieźle hihi Najważniejsze , że wróciłaś cała i zdrowa , a rośliny witają Cię pączkami
A Forumowicze witają fanfarami i falami