mój mały świat
- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: mój mały świat
Piękny widok ale Twoja zima jest jakaś inna niż u mnie. U mnie jest dużo śniegu.
Witam zdjęcie robione dziś minus 10 pozdrawiam Basia
- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
Basiu- u mnie tak samo,ani grama śnieżku a mrozu rano około -13,boję się że dużo roślinek nie wystartuje
Witaj Mieciu tak pięknie na ogrodzie, a tyle strachu u mnie pustynnik ruszył, chyba będzie po nim pozdrawiam Basia
- Lusia 57
- 1000p
Witaj Basiu, nie wiem co się dzieje u mnie na działce bo już dwa tygodnie nie byłam. Mieliśmy stłuczkę i samochód był u blacharza. Może dzisiaj się wybierzemy. W Gdańsku pełno śniegu więc na Kociewiu nie może być inaczej. Dziękuję Ci za wizytę w moim wątku. Wędruję po cudzych ogrodach i je podziwiam. Mam już straszny mętlik w głowie. Plączą mi się nazwy roślin, tytuły wątków i niki osób, którym coś napisałam.. Ty zaczynasz swoja przygodę więc łatwiej mi się z Tobą rozmawia. Wstaw sobie Basiu link pod swoim podpisem aby łatwiej było znaleźć Twój wątek. Ja założyłam drugi wątek, w którym zamieszczam swoje zdjęcia ze spacerów ale jakoś niemrawo mi się on rozkręca. Pozdrawiam
- Lusia 57
- 1000p
Tym sarenkom tylko lustereczka widać. Ja wczoraj też byłam na działce i zrobiłam sobie wspaniały spacer po okolicy. Śnieg jeszcze leży ale słońce przygrzewało. Udało mi się złapać na fotce dwie sarenki. Szkoda, że mam taki słaby aparat. Ledwie je widać.
Witam Lusiu ja mam tylko grubą szadź na roślinach -8 ale ani grama śniegu, oj biedne te moje roślinki pozdrawiam Basia
- Lusia 57
- 1000p
Witam, ładnie wyglądają Twoje żurawki, moje podmarzły, wczoraj je obejrzałam bo już śnieg u mnie zniknął. I jeszcze wiele innych roślinek podmarzło.