Igor - O to już wujciem zostałeś
Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998 cz.2
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Re: Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998 cz.2
Dawid - To może rzeczywiście jak tak kwitną... i to jeszcze krótko to nie będę kupował.. , szkoda miejsca...
.
. Ja nie zostanę bo nie mam rodzeństwa...
. U Ciebie też trzeba zwolnienie od lekarza na każdy dzien jak u mnie ?
.
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Zielona_Ania

- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Arturze, mam nadzieję że szybko dojdziesz do pełnego zdrowia. Za to widzę że dopadła Cię też moja choroba, nasionomania
Też się nie mogę doczekać siewów, a także sadzenia bratków - pójdę za Twoim przykładem i posadzę sobie kolorowe, zamiast żółtych jak zawsze 
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kup coś innego.
Mieczyki lub cuś inne
Ja mam brata, ale on dziecka nie urodzi

Mieczyki lub cuś inne
Ja mam brata, ale on dziecka nie urodzi
- Tulipan998

- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Aniu - Witaj , nasion troszkę za dużo też mam podobnie jak Ty
. Ale co zrobić jak te opakowania takie kolorowe
.
Bratki już będę za nie cały miesiąc sadził jak pogoda pozwoli
.
Dawid - Mieczyków mam z 50.. , to nie dużo ale i nawet tego nie mam gdzie upchać...
.
Igor - U nas bardzo patrzą, żeby nie były od rodziców nawet... ale czasem jak trzeba to daję i takie i jest niby wporządku
. Sam sobie jeszcze nigdy nie pisałem... Jak bardzo nie chcę iść do szkoły to mama albo tata mi napisze , ale zazwyczaj gdy jest ciepło i chcę iść na jarmak po jakieś roślinne zakupy... 
Bratki już będę za nie cały miesiąc sadził jak pogoda pozwoli
Dawid - Mieczyków mam z 50.. , to nie dużo ale i nawet tego nie mam gdzie upchać...
Igor - U nas bardzo patrzą, żeby nie były od rodziców nawet... ale czasem jak trzeba to daję i takie i jest niby wporządku
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Igor, ja mam identyko podpis jak mama, więc kilka razy już pisałem...
Mama po wywiadówce nic nie mówiła-chyba myślała, że ona podpisała
Mama po wywiadówce nic nie mówiła-chyba myślała, że ona podpisała
- Tulipan998

- Kontakt:
Dawid - Ja też mam taki jak moja mama podpis, ale nigdy sam nie podpisywałem zawsze prosze i raczej jak trzeba to staram się chodzić do szkoły.. , teraz po 2 tyg. choroby w poniedziałek będzie ciężko się przyzwyczaić , no ale cóż... Pociesza mnie to że słońce coraz piękniej świeci i wakacje coraz bliżej
.
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Tulipanku,
jak Twoje zdrówko? Chyba troszkę lepiej bo wciąż myślisz i piszesz o kwiatach. Napisałeś: 300 tulipanów! Toż to szok!!! A do tego nakupiłeś takie piękne begonie. Gdzie to wszystko posadzisz, ile masz hektarów ziemi?
Praca nie zając, nie ucieknie. Teraz pracuj tylko za siebie i się nie przegrzewaj i nie męcz.
Pozdrawiam, pa

jak Twoje zdrówko? Chyba troszkę lepiej bo wciąż myślisz i piszesz o kwiatach. Napisałeś: 300 tulipanów! Toż to szok!!! A do tego nakupiłeś takie piękne begonie. Gdzie to wszystko posadzisz, ile masz hektarów ziemi?
Praca nie zając, nie ucieknie. Teraz pracuj tylko za siebie i się nie przegrzewaj i nie męcz.
Pozdrawiam, pa
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- Tulipan998

- Kontakt:
Stasieńko - Witaj czuję się już znacznie lepiej , jutro idę już na praktyki, ale będę uważał na siebie
.
Tak wciąż myślę i już dostaję jak to moja mama mówi "zapalenia skarpetek"
na myśl o ukochanej wiośnie :P .
Tulipanów to już mam baaardzo jak na swój ogródeczek dużo i chyba jak wykopię w czerwcu to przecież jeszcze się rozmnożą i chyba będe rozdawał...
. Ta hektarów,...
, mam bardzo malutko miejsca przecież Wiesz
.
Dzięki i pozdrawiam
.
Tak wciąż myślę i już dostaję jak to moja mama mówi "zapalenia skarpetek"
Tulipanów to już mam baaardzo jak na swój ogródeczek dużo i chyba jak wykopię w czerwcu to przecież jeszcze się rozmnożą i chyba będe rozdawał...
Dzięki i pozdrawiam
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zapalenie skarpetek, to niezłe hasło
Do nas, czekających na wiosnę pasuje bardzo dobrze
Do nas, czekających na wiosnę pasuje bardzo dobrze
- stasia109

A ja dziś grzebałam troszkę w ziemi w...kapciach i zmarzłam w paluchy okropnie. 
Adresy do moich wątków
- Tulipan998

- Kontakt:
Aniu - Moja mama to jest wesoła i ma róże przypowiastki i hasła
, to akurat mi się spodobało b niektóre mnie denerwują
.
Wiosna już tuż tuż , musimy zwytrzymać...
Stasiu - No masz... , to nie dobrze ;:78 , uważaj na Siebie
.
Dzisiaj po praktykach w przedszkolu padnięty przyszedłem.. a dzieci było 80 dzieci na 130 , a robota zawsze.. , choć ostatnio dzieci było jeszcze mniej
. Teraz powoli dochodą , miejmy nadzieję że epidemia tych beznadziejnych gryp itd. przechodzi.,.. Gotujemy jeszcze dla osób niepełnosprawnych dzisiaj było ich 22 . Jeszcze jutro i weekend
. Ciężko się nastawić po tylu dniach choroby i siedzenia w domu
.
Wiosna już tuż tuż , musimy zwytrzymać...
Stasiu - No masz... , to nie dobrze ;:78 , uważaj na Siebie
Dzisiaj po praktykach w przedszkolu padnięty przyszedłem.. a dzieci było 80 dzieci na 130 , a robota zawsze.. , choć ostatnio dzieci było jeszcze mniej
- stasia109

Tulipanku, Adresy do moich wątków
- Tulipan998

- Kontakt:
Stasieńko - W zeszłym tyg. w środę czułem się już super, czwartek, piątek też więc byłem na praktykach . Piątek był u nas piękny, prawdziwy wiosenny dzień, słońce, zero wiatru, więc opatuliłem się mimo to i poszedłem z koleżankami do pizzeri... , a w sobotę....
obudziłem się z okropnym bólem głowy nie do zwytrzymania później gorączka 38 stopni.... , w niedzielę trochę głowa ustała ale ucho zatkane i okrooooopny ból
i 39 stopni... . Ostatnie 3 dni to było dla mnie jakieś piekło...., cały czas leżałem i nawet na forum nie miałem siły zaglądnąć . Byłem więc u lekarza wczoraj 4 raz.... i okazało się, że mam zapalenie ucha.... , dostałem 3 tabletki antybiotyku za 50 zł prawie
i inne dziadostwa, wczoraj zarzyłem 1 tabletkę i dzisiaj już przynajmniej na razie nie mam wysokiej gorączki bo wczoraj to na dzień dobry miałem....
. Mam serdecznie dość, ale nic nie poradzę... , trzeci tydzień choroby... , wychowawczyni to mnie chyba ;:5 , choć zwolnienia od lekarza mam, a ona sama była 2,5 tyg. chora...
Planowałem sobie chodzić cały czas, a w kwietniu i maju ze 2 środy nie iść do szkoły w celu zakupów roślinnych na naszym ogromnym jarmaczku i nici bo za dużo opuściłem teraz..., w środy mam na dziewiątą, choć tyle... , więc będę musiał wcześnie wstać i wszystko biegiem
. Tata obiecał mi jednak, że pojedzie ze mną do kilku szklarni i w którąś sobotę na Rzeszowski jarmak na chali targowej
.
Planowałem sobie chodzić cały czas, a w kwietniu i maju ze 2 środy nie iść do szkoły w celu zakupów roślinnych na naszym ogromnym jarmaczku i nici bo za dużo opuściłem teraz..., w środy mam na dziewiątą, choć tyle... , więc będę musiał wcześnie wstać i wszystko biegiem
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Artur-zdrowia życzę,studenci też mi padli z jakimś wirusem od przeziębienia przez grypę do zapalenia płuc i sesji egzaminacyjnej skończyć nie mogą,a już od dwu tygodni nowy semestr.Piękny przegląd tulipanów ubiegłorocznych dałeś!Ja dziś z racji 8 marca jednego dostałam,ponoć to tulipan Lech Wałęsa...Ciekawe zakupy zrobiłeś między chorobami.
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Artur - ja też zdrówka posyłam !
Szkoda że Cię wirusy tak męczą i męczą, ale niestety nie ma z nimi zartów.... choróbsko trzeba dobrze wyleżeć i sie porządnie wykurowac !

Szkoda że Cię wirusy tak męczą i męczą, ale niestety nie ma z nimi zartów.... choróbsko trzeba dobrze wyleżeć i sie porządnie wykurowac !