Muszę sprowokować jakieś ciche dni.

Śliczne nowości.

.
 .

Fajney "domek" ma ;)
  Fajney "domek" ma ;)

tylko szkoda, że Zuzia taka duża już urosła
 tylko szkoda, że Zuzia taka duża już urosła   bo bym więcej tam zawiesiła
  bo bym więcej tam zawiesiła   
  ale to nie ja sprowokowałam te dni
  ale to nie ja sprowokowałam te dni   

oby
  oby   A co do Zuzi to też się tak zastanawiam, ale wiszą już tak tydzień i jakoś jeszcze nic im nie zrobiła. Choć jak stanie na tylnych łapach to mogłaby podgryzać equestrisa.
  A co do Zuzi to też się tak zastanawiam, ale wiszą już tak tydzień i jakoś jeszcze nic im nie zrobiła. Choć jak stanie na tylnych łapach to mogłaby podgryzać equestrisa.  no po tygodniu widzę poprawę, listki nabrały turgoru a ja nadziei
 no po tygodniu widzę poprawę, listki nabrały turgoru a ja nadziei   

.Ten drugi też niczego sobie przystojniak ,nawiasem mówiąc też cudny
 .Ten drugi też niczego sobie przystojniak ,nawiasem mówiąc też cudny   .
 .

, a zuzia kawał żółwiska
 , a zuzia kawał żółwiska  kwitnienia masz fajen tylko tak dalej
 kwitnienia masz fajen tylko tak dalej   no i cieszę się że to berry oda tak szaleje
 no i cieszę się że to berry oda tak szaleje  

choć już stwierdziłam, że rozpaczać nie będę. Za niedługo wystawa w Sosnowcu to sobie jakiegoś pocieszyciela sprawię
 choć już stwierdziłam, że rozpaczać nie będę. Za niedługo wystawa w Sosnowcu to sobie jakiegoś pocieszyciela sprawię   

Vandzia niestety zasuszyła swój drugi pędzik, ale trzyma się dzielnie.
  Vandzia niestety zasuszyła swój drugi pędzik, ale trzyma się dzielnie. no zobaczymy co to wyjdzie z tego ratowania, Zuzia faktycznie wielgachna już, a berry oda szaleje na całego
 no zobaczymy co to wyjdzie z tego ratowania, Zuzia faktycznie wielgachna już, a berry oda szaleje na całego   .
 . oby.
  oby.