są tabletki dzięki którym nawet najwięksi miłośnicy fajczenia rezygnują.
- Siostra brała te tabletki i nadal pali

są tabletki dzięki którym nawet najwięksi miłośnicy fajczenia rezygnują.
Jeśli brała te konkretne tabletki (na receptę) i nadal pali, to znaczy, że np. nie brała tabletek zgodnie z instrukcją, lub nie dokończyła opakowania. To tak jak z tabletkami antykoncepcyjnymi - niektóre kobiety je biorą a i tak zachodzą w ciążę, a potem się okazuje, że np. "czasami zapominały wziąc"agapuszka_83_28 pisze:są tabletki dzięki którym nawet najwięksi miłośnicy fajczenia rezygnują.
- Siostra brała te tabletki i nadal pali

..wydrukowałem,zacząłem czytać..są postępy...od 2-ch dni nie palę w pracy ..zwykle szło 15 papierosów za 8 godzin..więc stosuję się do tego co w książce..nie rzucaj aż skończysz czytać...elsi pisze:Józefie- oczom nie wierzę
. Miłej i skutecznej lektury

Trzymam kciuki za wszystkich. Grupa wsparcia jest potrzebna, niezależnie od wybranej metody.
Mam podobne odczucia jak Karpek - moje niektóre koleżanki tak strasznie śmierdzą fajami, że myślę, po cóż kupują te pachnące kosmetyki??
 Jak do tej pory to kupuję machorkę,  tutki i pali się samoróbki
 Jak do tej pory to kupuję machorkę,  tutki i pali się samoróbki  zawsze to taniej
 zawsze to taniej  Jechałem kiedyś na tabexie ale to 2 tygodnie i na nowo papierochy
 Jechałem kiedyś na tabexie ale to 2 tygodnie i na nowo papierochy  Ale chyba się skuszę i spróbuję
 Ale chyba się skuszę i spróbuję 

. Lubiłam bardzo palić
 . Lubiłam bardzo palić
Polanko- gratulujępolanka pisze:Cisnęłam to cholerstwo ...Nie palę, ....

Krzysztofie- jeszcze wiele takich rocznickrzysztof01 pisze:A ja mam dziś rocznicę.dokładnie rok temu zapaliłem ostatniego papierosa
 choć ta pierwsza sprawia najwięcej satysfakcji
 choć ta pierwsza sprawia najwięcej satysfakcji  i trzymam kciuki za dalsze postępy- naprawdę warto
 i trzymam kciuki za dalsze postępy- naprawdę warto  

..wydrukowałem,zacząłem czytać..są postępy...od 2-ch dni nie palę w pracy ..zwykle szło 15 papierosów za 8 godzin..więc stosuję się do tego co w książce..nie rzucaj aż skończysz czytać...

to ci zazdroszczę , mam nadzieję , że ze mną też tak będzie , dzisial skończę czytac książk i fajki ostatnie jednocześnie , chyba
  to ci zazdroszczę , mam nadzieję , że ze mną też tak będzie , dzisial skończę czytac książk i fajki ostatnie jednocześnie , chyba
 usnęłam na 35 stronie
   usnęłam na 35 stronie !!! Pamiętaj, ograniczanie to tylko iluzja. Jak najszybciej zejdź do 0 !
 !!! Pamiętaj, ograniczanie to tylko iluzja. Jak najszybciej zejdź do 0 !

Czemu tu już nikt nie zagląda
 Czemu tu już nikt nie zagląda   zostało mi 11 papierosów , jak się skończą będzie bardzo ciężko , a was nie ma
  zostało mi 11 papierosów , jak się skończą będzie bardzo ciężko , a was nie ma