żałuje że kupiłam te serduszka bo one jakieś takie nie w moim guście
Działka Katik - wspomnienia i aktualności...
- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Katik - wspomnienia i aktualności...
Dawid no nie
bo ja właśnie jak na razie za nią najwięcej zapłaciłam , jakoś tak do mnie przemówiła że musiałam ją mieć, może nie będzie taka zła
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To zapytam-ile ona kosztowała?
Serduszka jest ładna.
Mi się bardzo podoba. Muszę sobie kiedyś kupić.
Serduszka jest ładna.
Mi się bardzo podoba. Muszę sobie kiedyś kupić.
- katik
- 1000p

Fragolu ta funkia to Tokudama Flavocircinalis , zapłaciłam dużo bo 15 zł ale wzięłam tylko dlatego że akurat w tej torebce wyjątkowo były dwa kłącza chociaż napisane że jedno , fajne ma te niebieskawe liście
Clematisu to ja jeszcze w torebce nie widziałam więc mam pewne obawy , malutkie te korzonki a roslinka taka cieniutka niezdrewniała już rosła w torebce , mam nadzieję że jakoś go odchowam
to clematis Multi Blue
Clematisu to ja jeszcze w torebce nie widziałam więc mam pewne obawy , malutkie te korzonki a roslinka taka cieniutka niezdrewniała już rosła w torebce , mam nadzieję że jakoś go odchowam
to clematis Multi Blue
- katik
- 1000p

15 za rudbekie , 5 za serduszkę, 10 clematis
-
dawidbanan
- ---
- katik
- 1000p

Oczywiście jak przyszłam do domu to pooglądałam ale ja lubię takie inne nie zawsze muszą być piekne , zresztą nie to ładne co ładne ale to co się komu podoba 
-
dawidbanan
- ---
Każdy ma inne gusta 
Kasiu, poczytaj w necie o serduszkach. Mnie się podobały i w ubiegłym roku kupiłam 2 sztuki. Tak o tej porze wsadziłam do ziemi i ładnie kwitły na oknie. Nie wiedziałam, że po kwitnieniu roślinka zamiera, myślałam że padła i je wyrzuciłam.
Pozdrawiam Krystyna
-
x_P-42
Kasiu, oczywiście wysadź! Ja nie wywoziłabym ich,póki co, na działkę.Przetrzymaj w piwnicy, nawet, jeśli wykiełkują.Mało podlewaj, ale nie zasusz. Nie przejmuj się, jeśli piwnica jest ciemna , póki nie wypuszczą całych liści,nic im nie będzie.katik pisze:... kupiłam wczoraj trzy różne hosty i planuję wsadzić je do doniczek , potrzymać przez ten najzimniejszy tydzień w piwnicy a w sobotę wywieźć do domku na działce w którym jest bardzo zimno , czy tak mogę zrobić , czy powinny leżeć jeszcze w tych torebkach
Zanim wykiełkują, podrosną, minie trochę czasu , będziesz mogła je hartować po trochu na dworze.
Krysiu, dobre......myślałam że padła i je wyrzuciłam.
Pozdrawiam , niestety,jeszcze zimowo...
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
No ładnie do Ciebie wiosna idzie wielkimi zakupami. A ja jeszcze nic nie kupiłam ,bo zimno i nie mam gdzie trzymać wiosennych zakupów . Chyba zacznę w przyszłym tygodniu , bo żal serce ściska.
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W takim sklepie to mogłabym siedzieć cały dzień! U mnie na szczęście nie ma takich...
Na tygrysówkę chyba znów się skuszę. Jest urocza, a nie miałam jej ze 2 lata.
Kasiu - gratuluję! Jestem pod wrażeniem przemian na Twojej działce. Obejrzałam i przeczytałam cały wątek. Ogródek bardzo mi się podoba. I właścicielka również
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Kasiu serduszki są ładne...ja mam jeszcze białą z okazałych i różową wspaniałą...ze wszystkich jestem zadowolona...
I u mnie nigdy one po kwitnieniu nie zamarły...badylki utrzymują się prawie do jesieni
Rudbekia też mi się podoba...taka inna,ale cena już nie...
Clematisa do doniczki...i da radę...ja w tamtym roku też marniaki kupiłam i przeżyły...
Funkia droga ale jak są dwie to zmienia postac rzeczy...to całkiem przyzwoita cena
I u mnie nigdy one po kwitnieniu nie zamarły...badylki utrzymują się prawie do jesieni
Rudbekia też mi się podoba...taka inna,ale cena już nie...
Clematisa do doniczki...i da radę...ja w tamtym roku też marniaki kupiłam i przeżyły...
Funkia droga ale jak są dwie to zmienia postac rzeczy...to całkiem przyzwoita cena
- Kasia1972
- 500p

- Od: 18 paź 2008, o 19:48
Dobrze, że w moim Auchanie jeszcze nie wstawili takich regałów, bo przed wypłatą jestem
ale w marcu też sobie pobuszuję
Gratuluję zakupów - mam serduszki i uważam, że są piękne 
- Kasia1972
- 500p

- Od: 18 paź 2008, o 19:48
Markety wiedzą co robią wystawiając takie ilości roślinek
a jak jeszcze jest ciepło na zewnątrz, to jedna myśl w naszych ogrodniczych głowach kiełkuje: sadzić, sadzić, sadzić...
- katik
- 1000p

Krysiu wsadzę serdyszkę do różowej rabaty którą sobie zaplanowałam zrobić
Polu wywiozę na działkę jak już będzie ciepło bo teraz to faktycznie arktyka, mam nadzieję że ta jedna która tam jest przeżyje
Danusiu biegnij na zakupy
Iza dziękuję
Grażynko jak różowa serduszka ładnie zakwitnie i mi się spodoba to białą też sobie sprawię
Igorze i Kasiu obiecuję sobie że już nic nie kupię w torebce bo już wystarczy ale pewnie nie kupię do końca miesiąca bo nie mam za co a potem to nie ręczę
Polu wywiozę na działkę jak już będzie ciepło bo teraz to faktycznie arktyka, mam nadzieję że ta jedna która tam jest przeżyje
Danusiu biegnij na zakupy
Iza dziękuję
Grażynko jak różowa serduszka ładnie zakwitnie i mi się spodoba to białą też sobie sprawię
Igorze i Kasiu obiecuję sobie że już nic nie kupię w torebce bo już wystarczy ale pewnie nie kupię do końca miesiąca bo nie mam za co a potem to nie ręczę