Ja też mam kilka, bardzo je lubię, ale nie wiedziałam że jest taka mnogość kolorów. W ogóle zaobserwowałam jakąś modę na żurawki.
 Ja też mam kilka, bardzo je lubię, ale nie wiedziałam że jest taka mnogość kolorów. W ogóle zaobserwowałam jakąś modę na żurawki._______________
Pozdrawiam, Jola z Izer

Ja też mam kilka, bardzo je lubię, ale nie wiedziałam że jest taka mnogość kolorów. W ogóle zaobserwowałam jakąś modę na żurawki.

ale miła w przebiegu więc antybiotyk zbyteczny.
 ale miła w przebiegu więc antybiotyk zbyteczny.

]
 ]

Czekam, aby zeszły mrozy i śniegi i jadę po roślinki, tego się nie mogę najbardziej doczekać.
 Czekam, aby zeszły mrozy i śniegi i jadę po roślinki, tego się nie mogę najbardziej doczekać. 

Wolałabym pracować, ale to już chyba końcówka małych sklepów. Dlatego szukam alternatywy.....Na emeryturę za wcześnie.
 Wolałabym pracować, ale to już chyba końcówka małych sklepów. Dlatego szukam alternatywy.....Na emeryturę za wcześnie. 

nie mogło odwrotnie
 nie mogło odwrotnie   
  napisała do szkółek niedaleko nas i .... na szczęście nie miała problemu
  napisała do szkółek niedaleko nas i .... na szczęście nie miała problemu  wybrała jednego ,zadecydowała najważniejsza rzecz mianowicie u tego szkółkarza może zaliczyć dwa wymagane działy i co ważne nie będzie miała problemu z dojazdem bo jakby nie było to tylko 2 miesiące
  wybrała jednego ,zadecydowała najważniejsza rzecz mianowicie u tego szkółkarza może zaliczyć dwa wymagane działy i co ważne nie będzie miała problemu z dojazdem bo jakby nie było to tylko 2 miesiące   cieszę się że temat zamknięty bo trochę nerwówki było
 cieszę się że temat zamknięty bo trochę nerwówki było