. Moze byłoby łatwiej gdyby były trochę przybliżone

Od razu wracasz z konkretnymi planami i jakże miłym zestawem krzewów. Trudno się zdecydować, prawda - też marzy mi się magnolia, ale jaka jeszcze nie wiem.
  Od razu wracasz z konkretnymi planami i jakże miłym zestawem krzewów. Trudno się zdecydować, prawda - też marzy mi się magnolia, ale jaka jeszcze nie wiem. 

jakoś nie kojarzę
 jakoś nie kojarzę   nie wiem dlaczego umknęła mojej uwadze w ogrodzie( być może kwitła podczas dni deszczowych pogada była taka dziwna zeszłego lata ) natomiast nostalgię z rosarium uważnie obserwowałam i kwitła długo i pięknie .Róża ta naprawdę jest warta posiadania
 nie wiem dlaczego umknęła mojej uwadze w ogrodzie( być może kwitła podczas dni deszczowych pogada była taka dziwna zeszłego lata ) natomiast nostalgię z rosarium uważnie obserwowałam i kwitła długo i pięknie .Róża ta naprawdę jest warta posiadania  Polcem
 Polcem 

ale nie wiem czy będę to zmieniać
 ale nie wiem czy będę to zmieniać 
 totalny niewypał
 totalny niewypał 
 nie jesteś zadowolona ? wygląda u ciebie pięknie
 nie jesteś zadowolona ? wygląda u ciebie pięknie 

kwitła po raz pierwszy bo sadziłam jesienią 2009 r
 kwitła po raz pierwszy bo sadziłam jesienią 2009 r  .Niestety nie mam fotek z zeszłego roku
 .Niestety nie mam fotek z zeszłego roku  .Juz sama nie weim bo pamiętam , ze cos tam pstrykałam, być może... hmm może córcia robiła sobie sesje i pousuwała i nie chce się przyznać
 .Juz sama nie weim bo pamiętam , ze cos tam pstrykałam, być może... hmm może córcia robiła sobie sesje i pousuwała i nie chce się przyznać  

Ona dla mnie piękna od początku do końca....chociaż przyznam szczerze, że najpiękniejsza póki kolorki są najbardziej kontrastowe
  Ona dla mnie piękna od początku do końca....chociaż przyznam szczerze, że najpiękniejsza póki kolorki są najbardziej kontrastowe  

Każdy z nasz oczekuje czegoś innego od roślin - jedni zapach , inni kolor, a jeszcze inni wielkość i tak można długo wymieniać
 Każdy z nasz oczekuje czegoś innego od roślin - jedni zapach , inni kolor, a jeszcze inni wielkość i tak można długo wymieniać 
 )  okrywowe co maja zaledwie kilka płatków, ale wiadomo gusta i smaki zmieniają się z wiekiem
  )  okrywowe co maja zaledwie kilka płatków, ale wiadomo gusta i smaki zmieniają się z wiekiem  

Iwuś zostawiam dla Ciebie
 Iwuś zostawiam dla Ciebie

chętnie ją zobaczę
 chętnie ją zobaczę 

tylko koło błękitu to ona nawet nie leżała hahaha
 tylko koło błękitu to ona nawet nie leżała hahaha 
 .Posadzona jest w cieniu , słonce ma jdynie podczas zachodu .
 .Posadzona jest w cieniu , słonce ma jdynie podczas zachodu .