Wiem, że to " twardziel"...ale żeby aż taki? Chyba jednak u Ciebie ciut cieplej niż u mnie.
  Wiem, że to " twardziel"...ale żeby aż taki? Chyba jednak u Ciebie ciut cieplej niż u mnie.Natomiast kotula mnie urzekła. Czy ona nadaje się na skalniak?

Wiem, że to " twardziel"...ale żeby aż taki? Chyba jednak u Ciebie ciut cieplej niż u mnie.

.Są całe brązowe ,ale odbijają od ziemi .Chyba ,że to też strawi mróz .
 .Są całe brązowe ,ale odbijają od ziemi .Chyba ,że to też strawi mróz . 

kotula piękna, pierwszy raz zwróciłam na nią uwagę
 kotula piękna, pierwszy raz zwróciłam na nią uwagę  

kotula to ładna roślinka i jak widać zimozielona. Było dobre słońce, dlatego się tak srebrzy. Tak normalnie jest białozielona ale na skalniaku ładnie się prezentuje. Również gdy kwitnie - wtedy nad poduszką drobniutkich listków unoszą się na niewidocznych łodyżkach żółte pomponiki. Trudno mi zrobić dobre zdjęcie, bo kwiatki dosyć małe, a jeszcze mi nie kwitła zbyt obficie.
 kotula to ładna roślinka i jak widać zimozielona. Było dobre słońce, dlatego się tak srebrzy. Tak normalnie jest białozielona ale na skalniaku ładnie się prezentuje. Również gdy kwitnie - wtedy nad poduszką drobniutkich listków unoszą się na niewidocznych łodyżkach żółte pomponiki. Trudno mi zrobić dobre zdjęcie, bo kwiatki dosyć małe, a jeszcze mi nie kwitła zbyt obficie. 

wypodziwiałam wszystkie nowe fotki
 wypodziwiałam wszystkie nowe fotki  

Ja też nie lubię strat, a zwłaszcza jak uśmiercę jakąś roślinę
 Ja też nie lubię strat, a zwłaszcza jak uśmiercę jakąś roślinę  

Ten z pierwszego zdjęcia mi zginął
 Ten z pierwszego zdjęcia mi zginął 

Jacku , piekne masz skalniaki, ja teraz muszę nabyc macierzanke i trochę skalniaczków, bo zaniedbałam się w tym kierunku.
 Jacku , piekne masz skalniaki, ja teraz muszę nabyc macierzanke i trochę skalniaczków, bo zaniedbałam się w tym kierunku.  :P
  :P