a jeśli chodzi o aksamitki i nasturcje to miałem je już w tamtym roku i mam nasionka obu więc nie musiałem kupować
  a jeśli chodzi o aksamitki i nasturcje to miałem je już w tamtym roku i mam nasionka obu więc nie musiałem kupować  

gdybym ją miał to moja mama może przestałaby mówić że jestem nienormalny bo nasz dom staje się domem dla kwiatów a nie dla nas  a parapety w moim pokoju to już się uginają i już nic nie da się tam upchnąć
 gdybym ją miał to moja mama może przestałaby mówić że jestem nienormalny bo nasz dom staje się domem dla kwiatów a nie dla nas  a parapety w moim pokoju to już się uginają i już nic nie da się tam upchnąć   

regaliki są nawet dwa
  regaliki są nawet dwa   a kwietnik pod sufitem też jest tylko teraz czekam aż roślinka do niego przeznaczona troszkę podrośnie bo ta która była tam wcześniej za bardzo urosła i wylądowała na kwietniku są jeszcze kwietniki powieszone na ścianie i kwiaty stojące na podłodze
 a kwietnik pod sufitem też jest tylko teraz czekam aż roślinka do niego przeznaczona troszkę podrośnie bo ta która była tam wcześniej za bardzo urosła i wylądowała na kwietniku są jeszcze kwietniki powieszone na ścianie i kwiaty stojące na podłodze   i mówię tu tylko o moich dwóch pokojach a powoli zapuszczam się na resztę domu
  i mówię tu tylko o moich dwóch pokojach a powoli zapuszczam się na resztę domu 

- powoli swoimi mackami oplatacie cały dom
  - powoli swoimi mackami oplatacie cały dom  

...a skąd wiesz, że jeszcze mu się to nie zdarzyło?mmax pisze:Niedługo się ockniesz i okaże się, że spałeś z doniczką

Fajne żyjątka. Widzę, że ten duży wypuścił 7 "odnóżek" - są świetne.
  Fajne żyjątka. Widzę, że ten duży wypuścił 7 "odnóżek" - są świetne.