czekam na wieści o Sosnowcu nie wiem może jakby się kilka osób zebrało ze śląska to może razem, mniejszym kosztem byśmy się wybrali do Łodzi
  czekam na wieści o Sosnowcu nie wiem może jakby się kilka osób zebrało ze śląska to może razem, mniejszym kosztem byśmy się wybrali do Łodzi  

.Ja na pewno też będę chciała pojechać w Wasze strony czyli do Katowic lub Krakowa .Czyli jak nie teraz u mnie to spotkamy się później u Ciebie
 .Ja na pewno też będę chciała pojechać w Wasze strony czyli do Katowic lub Krakowa .Czyli jak nie teraz u mnie to spotkamy się później u Ciebie  

na rocznicę ślubu .Jest śliczny ma cztery pędy i mnóstwo pączków.Jutro zdjęcia, teraz lecę dalej świętować .
 na rocznicę ślubu .Jest śliczny ma cztery pędy i mnóstwo pączków.Jutro zdjęcia, teraz lecę dalej świętować .
 dla męża i czekam na fotki tego cudeńka.
  dla męża i czekam na fotki tego cudeńka.  

(oczywiście trzymasz się w postanowieniu)
  (oczywiście trzymasz się w postanowieniu)  

Wszystkiego najlepszego, podwójnie
  Wszystkiego najlepszego, podwójnie  

Dziekuje za sliczna fotke;)
 Dziekuje za sliczna fotke;)

Okazało się że ma trzy pędy i jedno tak długie przedłużenie ze wygląda jak czwarty pęd
Okazało się że ma trzy pędy i jedno tak długie przedłużenie ze wygląda jak czwarty pęd  ma tyle pączków
ma tyle pączków  
    ale dwa pączki rozwijają się na nim ,dwa niestety zżółkły
ale dwa pączki rozwijają się na nim ,dwa niestety zżółkły  
 i jest biały ale są do siebie podobne
 i jest biały ale są do siebie podobne  
 storczyka
 storczyka   Jest żółty w cętki i chyba pachnie  .Niestety na razie nie mogę Wam go pokazać
 Jest żółty w cętki i chyba pachnie  .Niestety na razie nie mogę Wam go pokazać   Narobiłam im tyle zdjęć i wybierałam oczywiście te najładniejsze i coś mi się zwiesił program i muszę czekać na pomoc jak nadciągnie .Więc reszta foteczek później
 Narobiłam im tyle zdjęć i wybierałam oczywiście te najładniejsze i coś mi się zwiesił program i muszę czekać na pomoc jak nadciągnie .Więc reszta foteczek później

Chyba wróżbitąkatarzynka575 pisze:DAWIDTy chyba jesteś wróżką na WALENTYNKI też dostałam od mężusiastorczyka

, Co to dopiero będzie jak rozwiną się wszystkie pączki....fiu fiu, nie zapomnij się z nami podzielić tym widokiem. Czekam aż program się odwiesi
 , Co to dopiero będzie jak rozwiną się wszystkie pączki....fiu fiu, nie zapomnij się z nami podzielić tym widokiem. Czekam aż program się odwiesi   jak mniemam, to ten żółty piegusek to ten woskowy, tak?
  jak mniemam, to ten żółty piegusek to ten woskowy, tak?