No dobrze, na pierwsze sadzenia już odpowiednia pora, a jeśli zacznę z poniedziałku ..
 tydzień z głowy
  tydzień z głowy  
 A amaryliski też już posadzić?

tydzień z głowy
  tydzień z głowy  

wpadł mi w oko clematis Blue Light, masz może jakieś letnie fotki tego okazu
 wpadł mi w oko clematis Blue Light, masz może jakieś letnie fotki tego okazu 

clematisy cudeńko a i liliowce prześliczne
  clematisy cudeńko a i liliowce prześliczne  
 Część liliowców nie pokazała swych buziek ubiegłego lata, może tym razem- jeśli ładnie przetrwały.
 Część liliowców nie pokazała swych buziek ubiegłego lata, może tym razem- jeśli ładnie przetrwały.  tu etykieta:
 tu etykieta:  
 w dalszym ciągu `chodzą za mną` liliowce
 w dalszym ciągu `chodzą za mną` liliowce 

W zeszłym roku kupiłam w cebule pl i jeden Sabine Baur to prawdziwa piękność , za to drugi to była kompletna porażka ( a miał byc Pretty Fancy)  W tamtym roku zamówiłam u Emila ( forum ) i Jachu ( szkółkę ma w ok Lublina , ludzie z forum polecali ) - mam nadzieję , że w tym roku zakwitną , z zeszłego roku mam też siewki od Ismeny - przyznam , że też na nie licze
  W zeszłym roku kupiłam w cebule pl i jeden Sabine Baur to prawdziwa piękność , za to drugi to była kompletna porażka ( a miał byc Pretty Fancy)  W tamtym roku zamówiłam u Emila ( forum ) i Jachu ( szkółkę ma w ok Lublina , ludzie z forum polecali ) - mam nadzieję , że w tym roku zakwitną , z zeszłego roku mam też siewki od Ismeny - przyznam , że też na nie licze  

[/quote]
[/quote] Ale zaszalałaś nasiennie no i będzie cudnie.Powojniczek śliczny u mnie tylko jeden ale do towarzystwa coś by się przydało
 Ale zaszalałaś nasiennie no i będzie cudnie.Powojniczek śliczny u mnie tylko jeden ale do towarzystwa coś by się przydało 

och jak się ciesze że akurat na ta stronkę wątku trafiłam...clematis wymarzony do mojej altanki.Marto w lubelskim sklepie zakupiony?
 och jak się ciesze że akurat na ta stronkę wątku trafiłam...clematis wymarzony do mojej altanki.Marto w lubelskim sklepie zakupiony? ale jak chcesz to i Tobie utnę
 ale jak chcesz to i Tobie utnę