Sporo roślin u Ciebie nie znam ale i tak warto było popatrzeć. Czekam na wiosnę u Ciebie. Z przyjemnością będę się cieszyła każdym kwiatuszkiem, który wyjdzie u Ciebie z ziemi
Moja działka-danutab cz.3
- Marta_S
- 500p

- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka-danutab cz.3
Dziś miałam czas aby przejść się po Twoim ogrodzie. Zachwyciła mnie mnogość roślin
i kwitnących kwiatów. Róże ? zachwycające a powojniki ? nie można od nich oczu oderwać tak pięknie wyglądają. Masz też wspaniały okaz juki karolińskiej. Nie bałaś się, że może ulec złamaniu pod tą ogromną ilością kwiatów?
Sporo roślin u Ciebie nie znam ale i tak warto było popatrzeć. Czekam na wiosnę u Ciebie. Z przyjemnością będę się cieszyła każdym kwiatuszkiem, który wyjdzie u Ciebie z ziemi
Pozdrawiam serdecznie.
Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Danusiu
fotki ogrodowe - śliczne !!!
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
DANUSIU masz pieknie skomponowane nasadzenia . Falstaff z lilia ślicznie się komponują 
Witaj Danusiu
Twój ogródek jest przepięknie skomponowany... te półki na rośliny, spadek terenu... przepiękny tworzą efekt... gratuluje ogrodu, jest taki bujny i ma się wrażenie, że wszystko ma w nim swoje miejsce 
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Jak zawsze skupiam sie na rózach, tak teraz nie mogę oczu oderwać od tej jeżówki.
Wspaniała
Wspaniała
Nelu dalie mam w donicy natomiast jeżówka jest w ziemi.Mam ją już 3 zimę i jak do tej pory nie zmarzła obym to nie powiedziała w złą porę mam jednak nadzieję że przeżyje i tym razem.
Marto juka ma tak masywny pień że nawet jeszcze raz tyle kwiatów by utrzymała poza tym ona jest niska więc nie jest narażona nawet na silne wiatry.
Halinko miło mi że wpadłaś.
Jadziu mnie ten zestaw też się podobał.
Olu czasem ułożenie terenu pozwala nam na stworzenie innego widoku niż na płaskim terenie a przynajmniej w czasie ulewnych deszczy rośliny nie stoją w wodzie.
AniuDS no normalne ja też więcej zwracam uwagi na róże w każdym ogrodzie to po prostu jak niektórzy mówię jest zboczeniem w dobrym słowie.
Zapomniałam pokazać Wam moją ulubioną różę po Grahamie a mianowicie Martha miała ją pierwszy rok była zdrowa jest wysoką różą być może ponad 2m na cienkich łodygach, natomiast kwiaty ma śliczne i pięknie pachnie i kwitnie wielokrotnie oto nona
Hortensja dębolistna kwitnąca latem niestety nie zrobiłam zdjęcia jesienią gdy liście zrobiły się kolorowe w odcieniu jesieni.

floks

Marto juka ma tak masywny pień że nawet jeszcze raz tyle kwiatów by utrzymała poza tym ona jest niska więc nie jest narażona nawet na silne wiatry.
Halinko miło mi że wpadłaś.
Jadziu mnie ten zestaw też się podobał.
Olu czasem ułożenie terenu pozwala nam na stworzenie innego widoku niż na płaskim terenie a przynajmniej w czasie ulewnych deszczy rośliny nie stoją w wodzie.
AniuDS no normalne ja też więcej zwracam uwagi na róże w każdym ogrodzie to po prostu jak niektórzy mówię jest zboczeniem w dobrym słowie.
Zapomniałam pokazać Wam moją ulubioną różę po Grahamie a mianowicie Martha miała ją pierwszy rok była zdrowa jest wysoką różą być może ponad 2m na cienkich łodygach, natomiast kwiaty ma śliczne i pięknie pachnie i kwitnie wielokrotnie oto nona
Hortensja dębolistna kwitnąca latem niestety nie zrobiłam zdjęcia jesienią gdy liście zrobiły się kolorowe w odcieniu jesieni.

floks

Hortensja piękna...do jakiej temperatury wytrzymuje zimą 
- RomciaW

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Danusiu piękna Martha i lilia z róża cudna
Piękne zestawienia
Jeżówka pełna, prześliczna 
- JAKUCH

DANUSIU masz takie nietuzinkowe róże co jedna to piękniejsza . Wygląda jak gożdzik a na dodatek pachnie 
- JAKUCH

DANUSIU chciałabym ,żeby już przyszła ,żeby chociaż krokusy ukwieciły ogródek . Jak wchodzę to jest tak smutnie
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Danusiu z wielka przyjemnością pooglądałam Twoje fotki z większymi widokami ogrodowymi
Uwielbiam te piętra u Ciebie, wygląda to naprawdę niesamowicie
A taka wiosenka jak pokazujesz juz za chwilę

A taka wiosenka jak pokazujesz juz za chwilę
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Danusiu pamiętamdanutab pisze: b]Agnieszko [/b] widoki zawsze przyjemniej się oglądają, pamiętasz pisałam to kilka razy u Ciebie.
U Ciebie co innego, Twoje piętra są wspaniałe i masz wiele ciekawych zakątków, które z przyjemnością się oglada
- RomciaW

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Danusiu piękne widoczki