.
 .Dziękuję za odwiedzinki
No to jeszcze dwa obrazki w oczekiwaniu na wiosnę

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

.
 .

. Mam jeszcze jedną goryczkę, z mniejszymi kwiatkami, która kwitnie latem, ta z kolei rośnie znacznie szybciej. Poszukam fotki, jak znajdę to wkleję.
 . Mam jeszcze jedną goryczkę, z mniejszymi kwiatkami, która kwitnie latem, ta z kolei rośnie znacznie szybciej. Poszukam fotki, jak znajdę to wkleję. . Zaraz się do Was wybieram
 . Zaraz się do Was wybieram   .
 .

. Iwonko wpadłam również podziwać Wasze dzieło . Gratuluję obrony pracy
 . Iwonko wpadłam również podziwać Wasze dzieło . Gratuluję obrony pracy  , ale nie obronisz się przed zachciewajkami  to raczej tutaj  niemożliwe
  , ale nie obronisz się przed zachciewajkami  to raczej tutaj  niemożliwe  Parę razy już tu zaglądałam podobają mi się zmiany jakie zachodzą na Waszej działce
 Parę razy już tu zaglądałam podobają mi się zmiany jakie zachodzą na Waszej działce

Ładnie to wszystko sobie wymyśliliście, podziwiam. Roślinek też ogromna kolekcja i pięknie wyglądają, ja uwielbiam duże kępy wszystkiego:) A zdjęcia zachwycają oczy
 Ładnie to wszystko sobie wymyśliliście, podziwiam. Roślinek też ogromna kolekcja i pięknie wyglądają, ja uwielbiam duże kępy wszystkiego:) A zdjęcia zachwycają oczy 

, inni narobili mi smaków na te kwiaty
 , inni narobili mi smaków na te kwiaty