Słoneczka tylko pozazdrościć
Storczyki Joasi
- akwarybka
- 500p

- Od: 23 maja 2010, o 01:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Joasi
Kropkowany jest BOSKI!
Gratuluje też rozetki na sabotku 
- JoasiaM
- 200p

- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
Basiu, Sylwio dziękuję Wam bardzo
Wczoraj u mnie było wielkie podlewanie, biegałam pół dnia przy moczeniu moich storczyków, wycieraniu im kurzu z liści i wzdychaniu do kwiatków. Ale byłam tym zmęczona
Bardzo mi się spodobał kwietnik rozporowy- u Petry chyba taki widziałam. Coraz bardziej o nim myślę, że fajnie by wyglądał u mnie w dużym pokoju przy balkonie, tam zawsze jest dużo światła, no i jeszcze zmieściłabym 11 nowości, bo już wiosna się zbliża a moja silna wola jakoś słabnie
Dobrej nocki wszystkim
Wczoraj u mnie było wielkie podlewanie, biegałam pół dnia przy moczeniu moich storczyków, wycieraniu im kurzu z liści i wzdychaniu do kwiatków. Ale byłam tym zmęczona
Bardzo mi się spodobał kwietnik rozporowy- u Petry chyba taki widziałam. Coraz bardziej o nim myślę, że fajnie by wyglądał u mnie w dużym pokoju przy balkonie, tam zawsze jest dużo światła, no i jeszcze zmieściłabym 11 nowości, bo już wiosna się zbliża a moja silna wola jakoś słabnie
Dobrej nocki wszystkim
Asiu, przejrzałam sobie cały wątek; masz piękne storczyki
Fotki zeszłorocznego kwitnienia - piękne, kolorowe, optymistyczne; oby i w tym roju takie było
Mam nadzieję, że sabotek jednak zdecyduje się na kwitnienie,bo naprawdę jest piękny
Kropkowany storczyk wspaniały
Fotki zeszłorocznego kwitnienia - piękne, kolorowe, optymistyczne; oby i w tym roju takie było
Mam nadzieję, że sabotek jednak zdecyduje się na kwitnienie,bo naprawdę jest piękny
Kropkowany storczyk wspaniały
- andzia0801
- 200p

- Od: 10 sty 2011, o 23:23
Witam,
Ja też właśnie skończyłam przeglądać cały wątek i muszę wyrazić mój zachwyt różnorodnością i mnogością kwiatów. W paski, w kropki, różowe, żółte - no niesamowita kolekcja.
Zazdrość mnie zżarła kiedy oglądałam zdjęcia, na których chwaliłaś się ogromną ilością pędów. Jak tam one się mają?
Będę na pewno zaglądać tu do Ciebie.
Pozdrawiam
Ja też właśnie skończyłam przeglądać cały wątek i muszę wyrazić mój zachwyt różnorodnością i mnogością kwiatów. W paski, w kropki, różowe, żółte - no niesamowita kolekcja.
Zazdrość mnie zżarła kiedy oglądałam zdjęcia, na których chwaliłaś się ogromną ilością pędów. Jak tam one się mają?
Będę na pewno zaglądać tu do Ciebie.
Pozdrawiam
mój wątek "wazonowce w keramzycie": http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=40124" onclick="window.open(this.href);return false;
Joasiu!
Wszystkie piękne! Ale kropkowany powalił mnie na kolana!
Renia
Wszystkie piękne! Ale kropkowany powalił mnie na kolana!
Renia
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu ten pierwszy jest cudowny
pozostałym też urody nie brakuje 
- JoasiaM
- 200p

- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
Kasiu dziękuję
Aniu dziękuję
Reniu dziękuję
Dusiu dziękuję
coraz więcej storczyków czuje wiosnę i widać to na parapetach, nawet korzonki już powoli się budzą.
Arletko dziękuję.
Kilka fotek:
Mój starszy storczyk zakwitł

Różowy z ubiegłego roku wypuścił pęd, ale zakwitł tylko trzema kwiatami, przy zakupie miał 10

Miniaturka z maja ubiegłego roku wypuściła nowy pęd.

Ciemnobordowy ma tylko dwa kwiatki z przedłużeń, korzenie nie najlepsze, ale rosną młode, chciałam już ściąć, a on przedłuża pęd. W weekend pokażę jak to wygląda. Pęd jest strasznie wysoki i brakuje mi odpowiedniego patyczka.

Długodystansowiec w paseczki wciąż kwitnie

Już wiosna idzie i storczyki to czują, zaczęły korzonki rosnąć i nawet dwa listki się pojawiły. Dziś, gdy szłam rano do pracy piechotką 10 min. pięknie już śpiewały ptaki i tylko ten wicher okropny psuje nastrój.
Aniu dziękuję
Mają się świetnie i prawdę mówiąc kilka z nich już zakwitło, dziś otworzył się pączek-jeszcze nie do końca na białym z mazami, a jeden z ostatnich nabytków różowy z białymi mazami przedłużył pędy. Nowe zdjęcia tradycyjnie będą w weekend. Zaglądaj Aniu do mnie zapraszamandzia0801 pisze:Zazdrość mnie zżarła kiedy oglądałam zdjęcia, na których chwaliłaś się ogromną ilością pędów. Jak tam one się mają?
Reniu dziękuję
Dusiu dziękuję
Arletko dziękuję.
Kilka fotek:
Mój starszy storczyk zakwitł

Różowy z ubiegłego roku wypuścił pęd, ale zakwitł tylko trzema kwiatami, przy zakupie miał 10

Miniaturka z maja ubiegłego roku wypuściła nowy pęd.

Ciemnobordowy ma tylko dwa kwiatki z przedłużeń, korzenie nie najlepsze, ale rosną młode, chciałam już ściąć, a on przedłuża pęd. W weekend pokażę jak to wygląda. Pęd jest strasznie wysoki i brakuje mi odpowiedniego patyczka.

Długodystansowiec w paseczki wciąż kwitnie

Już wiosna idzie i storczyki to czują, zaczęły korzonki rosnąć i nawet dwa listki się pojawiły. Dziś, gdy szłam rano do pracy piechotką 10 min. pięknie już śpiewały ptaki i tylko ten wicher okropny psuje nastrój.
- Wioleta

- Od: 20 lis 2007, o 18:17
Asiu, faktycznie niektóre mamy takie same :P
Bardzo podoba mi się ten bordowy
Bardzo podoba mi się ten bordowy
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Przepiękne falki 
Biały ma ogromne kwiaty, bordowy woskowiec bardzo mi się podoba
Biały ma ogromne kwiaty, bordowy woskowiec bardzo mi się podoba
- Mala_MI

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Joasiu, piękne kwitnienia!
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- darek p
- 500p

- Od: 11 lip 2010, o 23:53
Ładne kwitnienia.Bardzo ładna miniaturka. Biały z tymi delikatnymi paseczkami jest uroczy.
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
- marwes

- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Joasiu , piękne kwitnienia ,falenopsisy się rozszalały można pozazdrościć tylko kolorów które opanowały twój dom.