ale ważne że już do was wracam i kwiatuszki pokazuję
 ale ważne że już do was wracam i kwiatuszki pokazuję   

jutro reszta mam nadzieję że tym co dziś pokazałem zachęciłem was chociaż troszkę żeby zaglądnąć ty też jutro
  jutro reszta mam nadzieję że tym co dziś pokazałem zachęciłem was chociaż troszkę żeby zaglądnąć ty też jutro   
  szczególnie zależy mi na pomysłach jakie rośliny można w donicach na balkonie wysiać albo posadzić chodzi raczej o kwitnące liczę na wiele fajnych pomysłów
  szczególnie zależy mi na pomysłach jakie rośliny można w donicach na balkonie wysiać albo posadzić chodzi raczej o kwitnące liczę na wiele fajnych pomysłów  

Na pewno jutro też zajrzę
 Na pewno jutro też zajrzę 

Staszku po tak długiej przerwie. Roślinkom widzę krzywda się nie działa w tym czasie
 Staszku po tak długiej przerwie. Roślinkom widzę krzywda się nie działa w tym czasie   
   wszystkie piękne i jakby troszkę większe
  wszystkie piękne i jakby troszkę większe   

aparat odmówił posłuszeństwa próbowałem robić telefonem ale jakość była straszna
  aparat odmówił posłuszeństwa próbowałem robić telefonem ale jakość była straszna   ale jutro kupię baterie i może uda mi się coś zdziałać
 ale jutro kupię baterie i może uda mi się coś zdziałać  

oto one :
 oto one : 

a co do hiacynt to mam je pierwszy raz ale mam nadzieję że będą pięknie i długo kwitły jak tak to na pewno będą ich fotki
 a co do hiacynt to mam je pierwszy raz ale mam nadzieję że będą pięknie i długo kwitły jak tak to na pewno będą ich fotki  

Staszku , wciąż pokazujesz bardzo ładne rośliny , a jak tam bananek ? trzyma się ? przeżył zimę ?mam nadzieję ,  że tak , pozdrawiam
 Staszku , wciąż pokazujesz bardzo ładne rośliny , a jak tam bananek ? trzyma się ? przeżył zimę ?mam nadzieję ,  że tak , pozdrawiam

po dłuższej przerwie. Domyślam się, że w tym czasie pielęgnowałeś rośliny, bo wszystkie nadal wyglądają znakomicie
 po dłuższej przerwie. Domyślam się, że w tym czasie pielęgnowałeś rośliny, bo wszystkie nadal wyglądają znakomicie   a jak jaśmin...żyje?
 a jak jaśmin...żyje?