Niestety nie, `tajemnicza` nazwa handlowa to hybrydy azjatyckie, a szkoda, bo szczególnie piękne. Biała pełna ponoć jest nowością.
Martyny ogród w kolorach..
Re: Martyny ogród w kolorach..
Jolu 
Niestety nie, `tajemnicza` nazwa handlowa to hybrydy azjatyckie, a szkoda, bo szczególnie piękne. Biała pełna ponoć jest nowością.
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oby tylko zakwitły jak na fotkach . :P
Nazwę się rozszyfruję .
Nazwę się rozszyfruję .
Jak większość lilii zakupionych w tym samym centrum.. nigdy nie było niezgodności z fotografią. Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie :P
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Martuś zakupy piękne. Super te pełne lilie, ja muszę też pomyśleć o pełnych, bo nie mam . Bardzo ciekawią mnie te amarylisy ogrodowe, wyglądają prześlicznie. Ciekawe jak się udają w ogrodach i czy zimują 
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Marusiu zakupy wyborne, szczególnie amarylisy ogrodowe
Od dawna na nie poluje, ale do tej pory jakoś nie miałam szczęścia. Powiedz mi, czy Twój ulubiony sklep, to jakaś "sieciówka"?
Market to to nie jest, -sklep ogrodniczy zamknięty, ale i przestrzeń otwarta , nasienny, w sezonie również roś.balkonowe, chemia, ceramika i gliniane, wszystko w jednym miejscu.
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
U mnie też coś takiego jest i nosi nazwę "centrum ogrodnicze". Mam nadzieje, że też postarają się, bo na razie na półkach stoją...karmniki 
O nie nie, nie pustki..wczoraj synio mnie ze sklepu `wyciągał`, ale to potem , bo najpierw do koszyka dokładał
zna się chłopak już na rzeczy 
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To ja się przylączę do pytania AgiAGNESS pisze:Martuś zakupy piękne. Super te pełne lilie, ja muszę też pomyśleć o pełnych, bo nie mam . Bardzo ciekawią mnie te amarylisy ogrodowe, wyglądają prześlicznie. Ciekawe jak się udają w ogrodach i czy zimują
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...Martuś
amarylis ogrodowy
nie wiedziałam żetaki istnieje..
....już zapisuję...
....już zapisuję...
Agniesiu, Pamelko , pełne same wpadły mi w ręce.. bez większego namysłu; natomiast amarylisy.. kilka razy juz widywałam w sklepach, zawsze jakoś je omijałam tłumacząc brakiem miejsca
Co do zimowania.. podają by je w październiku wykopać, ale jeśli ktoś potwierdzi, że mogą zostać w gruncie- będę zachwycona, bo niekoniecznie lubię się bawić w takie coroczne wysadzanie
Misiu i to właśnie tak działa.. co ja się tutaj napatrzę.. a potem pędem na zakupy
Co do zimowania.. podają by je w październiku wykopać, ale jeśli ktoś potwierdzi, że mogą zostać w gruncie- będę zachwycona, bo niekoniecznie lubię się bawić w takie coroczne wysadzanie
Misiu i to właśnie tak działa.. co ja się tutaj napatrzę.. a potem pędem na zakupy
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Bardzo ciekawe zakupy....
zaciekawiły mnie te amarylisy...hmmmm....warte zerkniecia-jakby co
zaciekawiły mnie te amarylisy...hmmmm....warte zerkniecia-jakby co
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
mnie tez ciekawią amarylisy ogrodowe ,lepiej aby nie trzeba było ich wykopywać ,,
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś to sobie synka ustawiłaś w odpowiednim kierunku bo u moi panowie to by
najchętniej mnie wyprowadzali ze sklepów ogrodniczych ale się nie daję ,a forum tak działa
co się zobaczy to się chce mieć
najchętniej mnie wyprowadzali ze sklepów ogrodniczych ale się nie daję ,a forum tak działa
co się zobaczy to się chce mieć
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- mirdem

- Od: 26 sty 2010, o 11:55
Marta gratuluje potomka , bo moi to tylko oczy do góry wznoszą jak ja kieruje sie do ogrodniczego
U mnie zefirant nie zakwitł ............ no to go sobie odpuściłam , jaki większość drobnocebulowych . Marzy mi się tylko brodia ( kiedyś miałam i przy przekopywaniu chyba wyrzuciłam
) a bardzo lubię te jej kwiatki w kolorze lazurowym ale ostatnio nigdzie nie widziałam cebulek
U mnie zefirant nie zakwitł ............ no to go sobie odpuściłam , jaki większość drobnocebulowych . Marzy mi się tylko brodia ( kiedyś miałam i przy przekopywaniu chyba wyrzuciłam
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny