Pozdrawiam serdecznie Barbara
Zaproszenie do ogrodu działkowego Krysi
-
Basia43
- 200p

- Od: 4 lut 2010, o 17:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Zaproszenie do ogrodu działkowego Krysi
Witaj Krysiu na forum.
Fajnie, że się zdecydowałaś założyć swój wątek, pędzisz jak szalona ja dopiero teraz Cię zauważyłam, a to juz 5 strona. Pokazujesz nam piękności, z niecierpliwością czekam na więcej
Witam Ciebie Basiu serdecznie w Moim ogrodzie.
Twój ogród jest bardzo ładny i mnóstwo w nim roślin. Kwiaty masz wszędzie gdzie tylko można.
Dziękuję za odwiedzinki i zapraszam ponownie.

Twój ogród jest bardzo ładny i mnóstwo w nim roślin. Kwiaty masz wszędzie gdzie tylko można.
Dziękuję za odwiedzinki i zapraszam ponownie.

Pozdrawiam Krystyna
cd. lato 2010 - róże posadzone wiosną. Wiem jakie zamawiałam ale nie potrafię okreskic ich na zdjeciu. Ogólnie są to róże w wiekszosci wielkokwiatowe, sa wymagajace. Może uda się je wychodowac.

Pozdrawiam Krystyna
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysiu masz dużo liliowców ja również na jesiennej wystawie kwiatów kupiłam parę ,teraz czekam z niecierpliwością na ich kwiaty. Robi się tłoczno na Twoim wątku . Róz masz również duzo a nazwy sobie dopiszesz jak wstawisz róże do identyfikacji
Dziękuje Jadziu,
róż posadziłam tak jak pisałam ok. 30 są na pewno za gęsto. Na zimę kopczykowałam wszystkie ale żadnej nie owijałam, zobaczymy co będzie. Tak na prawdę to zdjęcia poszczególnych kwiatków są marne ponieważ robione komórką i makro nie wychodzą. Nie planowałam , że znajdą się na FO.
Ja wstawiam z fotosika bez logowania (inaczej nie umiem jeszcze), jest szybko i prosto. Przeglądając jednak w folderze po miniaturkach niezbyt rozróżniam małe kwiatki. Pewnie powinnam przygotować zestaw do podręcznego folderu. Wybieranie z kilkuset powoduje pomyłki. Szkoda że tu nie ma kopiuj i wklej.
róż posadziłam tak jak pisałam ok. 30 są na pewno za gęsto. Na zimę kopczykowałam wszystkie ale żadnej nie owijałam, zobaczymy co będzie. Tak na prawdę to zdjęcia poszczególnych kwiatków są marne ponieważ robione komórką i makro nie wychodzą. Nie planowałam , że znajdą się na FO.
Ja wstawiam z fotosika bez logowania (inaczej nie umiem jeszcze), jest szybko i prosto. Przeglądając jednak w folderze po miniaturkach niezbyt rozróżniam małe kwiatki. Pewnie powinnam przygotować zestaw do podręcznego folderu. Wybieranie z kilkuset powoduje pomyłki. Szkoda że tu nie ma kopiuj i wklej.
Pozdrawiam Krystyna
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Ja również przesyłam przez Fotosik anonim ,ale prawie wszystkie zdjęcia wrzucam na komputer a potem zmniejszam i dopiero wrzucam na Fotosik . Podobno na Imageshaku wychodzą większe zdjęcia . Masz śliczne róże a takie półpełne są faworytkami u Basi -basjak . Czy wiesz może jak nazywa się ta lila róża . Podszkolisz się głowa do góry
Jadziu ta lila róż kupiona jako niebieska. Opakowania - kartoniki mam na działce. A teraz to nie powiem jak sie nazywa. Jutro, jak co niedziele, na pewno bedziemy tam to sprawdzę. Mam 2 niebieskie, jedną kupiłam na giełdzie w Tychach a druga zamawiałam. Postaram sie sprawdzic.
Pozdrawiam Krystyna
Witaj Krysiu w naszym gronie roślinomaniaków!
Zapachniało mi wiosną i latem. Mam wielki szacunek do działkowiczów, bo utrzymać w ryzach rośliny na niewielkiej powierzchni, to jest coś. I w dodatku jak tam zmieścić wszystkie chodzące nam po głowach pomysły i chciejstwa? Powiem krótko. Pięknie masz.
Zapachniało mi wiosną i latem. Mam wielki szacunek do działkowiczów, bo utrzymać w ryzach rośliny na niewielkiej powierzchni, to jest coś. I w dodatku jak tam zmieścić wszystkie chodzące nam po głowach pomysły i chciejstwa? Powiem krótko. Pięknie masz.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu piękne masz różyczki i mnóstwo odmian. W czasie ich kwitnienia Twój ogródek musi bajecznie wyglądać. Liliowce to moja następna miłość a widzę, że i u Ciebie ich nie brakuje
Świetny pomysł z wykorzystaniem miejsca na zewnątrz działeczki, można posadzić więcej roślinek, na które nie bardzo jest miejsce, a i działeczka niesamowicie zyskuje na urodzie i na pewno wyróżnia się już z daleka
I kolejna rzecz, którą się zachwyciłam, a mianowicie wnętrze domku
jest wspaniale , elegancko urządzone, zanim przeczytałam, to myślałam, ze to fotki z mieszkania 
Świetny pomysł z wykorzystaniem miejsca na zewnątrz działeczki, można posadzić więcej roślinek, na które nie bardzo jest miejsce, a i działeczka niesamowicie zyskuje na urodzie i na pewno wyróżnia się już z daleka
I kolejna rzecz, którą się zachwyciłam, a mianowicie wnętrze domku
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Krysiu wielkie dzięki
za liliowce.
Wierzę, że też będzie Ci ich przybywać, bo to wspaniałe kwiaty i mało wymagające.
Masz też sporo róż - polecam Ci wątki Anki, Alionuszki i AniDS - tam cały czas o nich się pisze.
No i wątek specjalnie poświęcony różom.
Czekam na dalsze fotki......może już wiosenne ?
Wierzę, że też będzie Ci ich przybywać, bo to wspaniałe kwiaty i mało wymagające.
Masz też sporo róż - polecam Ci wątki Anki, Alionuszki i AniDS - tam cały czas o nich się pisze.
No i wątek specjalnie poświęcony różom.
Czekam na dalsze fotki......może już wiosenne ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Dodaje jeszcze dwie rózyczki. Miniaturka wysadzona do ogrodu ładnie sie rozrosła i obficie kwitła.
Witam bardzo serdecznie odwiedzajace mnie osoby.
Lucy masz racje miejsca jest mało tym bardziej, że u nas sa młe działeczki. Poczeba jest na conajmniej dwa razy taka powierzchnie.
Ten przedogródek posieksza teren izoluje częściowo od alejki i prsyciąga wzrok przechodzacych i doś wyróżnia z daleka.
Agnes dziekuje bardzo za pochwały tak sobie postanowiłam, że ma by kolotowo, przedtem rosła tam trawa z chwaściorami. Trafiając na FO ma sie tak olbrzymie potrzeby i pomysły a to dopiero poczatek. Dzijaj mam malutko czasu wiec niewielę wiecej pokaż.
Grażynko dziękuję liliowce podpatrzyłam u Ciebie.
url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/261 ... 5d15a.html]
[/url]

Witam bardzo serdecznie odwiedzajace mnie osoby.
Lucy masz racje miejsca jest mało tym bardziej, że u nas sa młe działeczki. Poczeba jest na conajmniej dwa razy taka powierzchnie.
Ten przedogródek posieksza teren izoluje częściowo od alejki i prsyciąga wzrok przechodzacych i doś wyróżnia z daleka.
Agnes dziekuje bardzo za pochwały tak sobie postanowiłam, że ma by kolotowo, przedtem rosła tam trawa z chwaściorami. Trafiając na FO ma sie tak olbrzymie potrzeby i pomysły a to dopiero poczatek. Dzijaj mam malutko czasu wiec niewielę wiecej pokaż.
Grażynko dziękuję liliowce podpatrzyłam u Ciebie.
url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/261 ... 5d15a.html]
[/url] 
Pozdrawiam Krystyna