.  Czy  ono  jest  naciągnięte  ja  jakiś  drut ,  czy  tak  mocno  wykrochmalone  .  Wykończyłaś   lamówką  ze  wstążki
 .  Czy  ono  jest  naciągnięte  ja  jakiś  drut ,  czy  tak  mocno  wykrochmalone  .  Wykończyłaś   lamówką  ze  wstążki    
 Mam gdzieś w szufladzie coś tak małego / muszę poszukać / i mogłabym też tak wykończyć .

Czy mozna u Ciebie kupić takie cudeńka?
 Czy mozna u Ciebie kupić takie cudeńka?

.  Piękne  zajączki  .
 .  Piękne  zajączki  . .
 .
 ale bedzie ładnie u Ciebie w domciu
  ale bedzie ładnie u Ciebie w domciu   

bo myślałam, że 1-2 dni (ja bym przez 2 miesiące nie zrobiła).  Podziwiam Cię za wzory, precyzję i czas bo chyba automat by tego szybciej nie zrobił i do tego tak dokładnie. Taki talent to skarb
   bo myślałam, że 1-2 dni (ja bym przez 2 miesiące nie zrobiła).  Podziwiam Cię za wzory, precyzję i czas bo chyba automat by tego szybciej nie zrobił i do tego tak dokładnie. Taki talent to skarb  

to i 2 dni schodzi.....
  to i 2 dni schodzi.....  

teraz tylko zawieszki i do paczki bo kasa już na koncie....rozumiecie.....zapłacone i trzeba się spieszyc.Ręka mnie juz bolała....
 teraz tylko zawieszki i do paczki bo kasa już na koncie....rozumiecie.....zapłacone i trzeba się spieszyc.Ręka mnie juz bolała.... 

No ale zaglądać na chwilkę trzeba bo już gończy był w planach
 No ale zaglądać na chwilkę trzeba bo już gończy był w planach  

.
 .