Świetne pomysły...a i na Twój z chęcią poczekam;))) Małgosiu...nigdy nikogo nie namawiam do kupowania w sklepach wysyłkowych...
Sama tego nie lubię ...link było po to aby odmiany zobaczyć..ile jest
Fajne zdjęcia na poprawę humoru wyszukałaś Małgosiu
Ładnie masz w ogródku, czy dobrze zrozumiałam, że tworzysz go od lata 2009? Jak na tak krótki czas zgromadziłaś dużo ciekawych roślin. Podobają mi się bardzo twoje kamienie na rabacie.
Megi-na początku maja 2009 siałam trawę po tej stronie,gdzie mam tuje i tego roku była posiana trawa do połowy tarasu. Rośliny tak na dobre zaczęłam zbierać w ubiegłym roku.Część działki za domem mam jeszcze nie zupełnie zagospodarowaną,ale tam będą drzewa i krzewy owocowe.
Reniu-każdy według grubości swojego portfela. Ja wolę liczyć,jak mam przepłacać na wysyłce,wolę kupić więcej na miejscu.
Misiu- na dobranoc coś się znajdzie na poprawę humoru.
Dziękuję za wesołe odwiedziny.Może dziś albo jutro będę miała aparat z naprawy,ale to i tak wiosny nie przyspieszy. Na dobry dzień z humorem przesyłam wam kolejne zdjęcia.
oooooooo mamuśku chyba się posikam
myślałam że ten komplecik wypoczynkowy jest z czteropaków piwa i chciałam napisać że to marzenie mojego męża, na sezon działkowy 2011
Dzięki za cudne foty .
Co do zakupów internetowych .Masz się dobrze ,bo masz wybór u siebie i nie musisz ryzykować .Też bym wolała obejrzeć ,dotknąć i dopiero kupić ,ale u mnie nie ma takich sklepów ,szkółek itp .
Pozostaje allegro i inne wysyłkowe .
Ja przymierzałam się do zakupów internetowych nasionek ale jak zobaczyłam koszt przesyłki dla kilkunastu rzeczy,nasiona i cebule, to za drogo wychodziło i dałam spokój , w sklepach też sporo wydam ale będę miała więcej, dotknę ,obejrzę z każdej strony lubię zakupy w takich sklepach.
Wiatam miłych gości.
Byłam w mieście,weszłam oczywiście do ogrodniczego i kupiłam sobie biała hostę i jeszcze żółtą begonię zwisającą.Co prawda wolę te proste ze względu na wielkie piękne kwiaty,ale taka też misię gdzieś przyda dla rozjaśnienia rabaty.
Ten piwny wypoczynek u nas też by się nie sprawdził, bo za szybko zaczął by się kurczyć.
Niedługo wiosna, trzeba naostrzyć sekatory i pomyśleć co skomponować. Do wyboru jest dużo.