Ostatnimi czasy chodzi mi po głowie pomysł, którego inspirację znalazłam tu:
http://www.youtube.com/watch?v=Z14KFqMUuxk
Piękne są takie fontanny, właśnie uzbierałam materiały (pompka wodna, kolorowe kamyki nazbierane nad Bałtykiem, bezbarwny silikon, miska plastikowana, generatory pary itp) i na dniach będę sklejać taką fontannę, a powiedzcie, może macie jakieś pomysły na jej ulepszenie, jakieś wzory, kształty - chętnie posłucham. Może ktoś ma w domu podobną.
Pozdrawiam

Poprosimy o fotorelację z budowy tego cudeńka
  Poprosimy o fotorelację z budowy tego cudeńka  Oczywiście jeśli można prosić... ;) Chętnie bym sobie coś podobnego zbudowała, ale nie mam pojęcia jak do tego się zabrać
 Oczywiście jeśli można prosić... ;) Chętnie bym sobie coś podobnego zbudowała, ale nie mam pojęcia jak do tego się zabrać  

. Myślę, że po przeliczeniu kosztów poniesionych do stworzenia takiej fontanny, suma może jednak być zbliżona, oczywiście nie do tych droższych ;)   No ale efekt własnej pracy, według swojego pomysłu na pewno będzie bardziej satysfakcjonujący, niż dokonanie zakupu w sklepie
 . Myślę, że po przeliczeniu kosztów poniesionych do stworzenia takiej fontanny, suma może jednak być zbliżona, oczywiście nie do tych droższych ;)   No ale efekt własnej pracy, według swojego pomysłu na pewno będzie bardziej satysfakcjonujący, niż dokonanie zakupu w sklepie