Agnieszko odpowiem za Anię. To Setkrezja purpurowa.agapuszka_83_28 pisze:Aniu jak się nazywa ta fioletowa roślina ?
Kwiatki u Ani
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki u Ani
Aniu nawet bardzo Ci urosły te kwiatuszki. Najmocniej sedum. Wygląda pięknie.

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Aniu nie urosły troszkę a dość sporo
gratuluję 
- hen_s

- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widać, że dbasz o swoje rośliny. Odwdzięczają się nadzwyczajnie. Nie do uwierzenia jak urosły!!

- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Czym Ty je karmisz, że rosną jak pędzone.
Moje sedum tez pięknie rosło ale je przelałam i któregoś dnia zostało mi w dłoni a doniczka na półeczce teraz siedzi kilka maluszków i się ukorzenia.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
To miłe, że są rośliny, które zimie powiedziały NIE i rosną sobie w najlepsze, aż boję się, co będzie na wiosnę
szykuj Aniu większe doniczki 
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniu roślinki super rosną
najbardziej cieszę się widząc ładnie rosnące sedum i hoję
Za fiołeczka trzymam kciuki
i już jestem ciekawa jaki będzie miał kolorek 
Za fiołeczka trzymam kciuki
- Antilia
- 1000p

- Od: 15 maja 2010, o 17:13
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Skoro zimą osiągasz takie efekty, to co będzie wiosną Aniu? Milo popatrzeć. Pozdrawiam serdecznie 
- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
- anik
- 1000p

- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Miłą niespodziankę ujrzałam jak weszłam na forum. Tyle osób mnie odwiedziło.Cieszę się przeogromnie, że o mnie pamiętacie.
Dużą niespodzianką jest też to, że bardzo dużo ludzi siedziało w weekend na forum, bo mam mnóstwo zaległości do nadrobienia. Nic innego to nie oznacza, tylko to,. że dużymi krokami zbliża się wiosna i forumowicze wykazują większą aktywność.
Elu, Henryku dziękuję.
Izo, Wando, Beatko dziękuję wam za pochwały.
Fiołeczek wczoraj ogrzany przez słoneczka wychylił nosek spod liści, więc chyba uda mu się cyknąć fotkę. Postaram się ją dzisiaj zrobić i wstawić.
Pozdrawiam wszystkich i życzę milutkiego tygodnia.
Miłą niespodziankę ujrzałam jak weszłam na forum. Tyle osób mnie odwiedziło.Cieszę się przeogromnie, że o mnie pamiętacie.
Dużą niespodzianką jest też to, że bardzo dużo ludzi siedziało w weekend na forum, bo mam mnóstwo zaległości do nadrobienia. Nic innego to nie oznacza, tylko to,. że dużymi krokami zbliża się wiosna i forumowicze wykazują większą aktywność.
Elu, Henryku dziękuję.
No właśnie Renatko, że niczym, bo nawozem nie podlewałam już z 2 miesiące. Więc ich wola wzrostu widać jest ogromna.nuta23 pisze:Czym Ty je karmisz, że rosną jak pędzone.
Izo też mi się tak wydaje, że muszę już zacząć kupować bo na jeden raz nie dam rady tego ogarnąć.heliofitka pisze: szykuj Aniu większe doniczki
Arletko widać, że z dobrego serca dawane i dlatego tak rosną.arlet3 pisze: najbardziej cieszę się widząc ładnie rosnące sedum i hoję![]()
Sama jestem ciekawa ale wydaje mi sie, że fioletowy.arlet3 pisze:Za fiołeczka trzymam kciukii już jestem ciekawa jaki będzie miał kolorek
Izo, Wando, Beatko dziękuję wam za pochwały.
Fiołeczek wczoraj ogrzany przez słoneczka wychylił nosek spod liści, więc chyba uda mu się cyknąć fotkę. Postaram się ją dzisiaj zrobić i wstawić.
Pozdrawiam wszystkich i życzę milutkiego tygodnia.
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniu nawet danym od serca roślinkom nic nie pomoże jak się o nie nie będzie dbać
a tu widać całe
wkładasz w ich opiekę 
Bardzo ładnego krotona masz,pomimo,że gubi listki.Mój też przez zimę kilka stracił,pewnie przez wahania temperatur.
Miejmy nadzieję,że latem nasze krotony nadrobią straty...
- anik
- 1000p

- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Witajcie kochani!
Arletko staram się jak mogę, żeby moim roślinkom było jak najlepiej jednak nie zawsze to wychodzi.
Mirku ciesze się, że pomimo dużych zaległości udało ci się mnie odwiedzić. Kroton obrażony na całego i rzuca liściami. Wczoraj go przesadziłam i mam nadzieję, że to mu pomoże.
A teraz obiecane fotki fiołeczka. Pączek jeszcze nieduży ale jak cieszy:

Ale żeby nie było monotonnie wstawiam też fotki innych roślin.
Tak wygląda w tej chwili sedum. Zaczyna powoli "wyłazić" z doniczki.
Nagarbia. Troszkę urosła od ostatniego razu jak ją pokazywałam.
To moja odbijająca po zimie gloksynia. Ma mieć kolor różowy. A szukam jeszcze fioletowego.
Kolejna fotka już mojej begonii. Nawypuszczała ogromną ilość liści i jak tak dalej pójdzie to się nie zmieści na tej szafie.

I maluszki fiołkowe. Mimo zimy dzielnie puszczają maluszki.

I na koniec maluszki skrętnikowe. Również ładnie się puszczają. Kolorek kwiatuszków fioletowy. Z chęcią wymieniłabym się na inny kolorek.
Miłego oglądania.
Arletko staram się jak mogę, żeby moim roślinkom było jak najlepiej jednak nie zawsze to wychodzi.
Mirku ciesze się, że pomimo dużych zaległości udało ci się mnie odwiedzić. Kroton obrażony na całego i rzuca liściami. Wczoraj go przesadziłam i mam nadzieję, że to mu pomoże.
A teraz obiecane fotki fiołeczka. Pączek jeszcze nieduży ale jak cieszy:

Ale żeby nie było monotonnie wstawiam też fotki innych roślin.
Tak wygląda w tej chwili sedum. Zaczyna powoli "wyłazić" z doniczki.
Nagarbia. Troszkę urosła od ostatniego razu jak ją pokazywałam.
To moja odbijająca po zimie gloksynia. Ma mieć kolor różowy. A szukam jeszcze fioletowego.
Kolejna fotka już mojej begonii. Nawypuszczała ogromną ilość liści i jak tak dalej pójdzie to się nie zmieści na tej szafie.

I maluszki fiołkowe. Mimo zimy dzielnie puszczają maluszki.

I na koniec maluszki skrętnikowe. Również ładnie się puszczają. Kolorek kwiatuszków fioletowy. Z chęcią wymieniłabym się na inny kolorek.
Miłego oglądania.
- agapuszka_83_28
- 500p

- Od: 4 lis 2010, o 17:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
pozdrawiam Aga Zielone cuda w moim domu
super te twoje roslinki...
i te maluszki tez swietnie sobie radza
i te maluszki tez swietnie sobie radza