Dzięki że wpadłaś, to jakiś iglaczek ale jaka jest pełna nazwa to nie wiem
jak będę w ogrodniczym (a na pewno będę),zapytam o pełną nazwę,
chyba że ktoś z forumowiczów rozpozna co to za roślinka

na pewno będąalexa74 pisze:roślinki zamówione i tylko czekać na
myślę że będą efekty

Dzięki że wpadłaś,przyjdę z rewizytą.izaziem pisze:Porozgladałam się po ogrodzie i pomiziałam pieska. Na razie tylepozdrawiam
Jolu,spróbuję z tymi różami,jak się nie uda zamienię na inne które będą u mnie królowały,Jojola pisze:Olu
ogród różany jest piekny ale róza jak to królowa - kaprysna. zyczę ci z nia powodzenia. ja sama mam chyba za mało czasu i cierpliwosci aby tym sie zajmowac ale zawsze podobały mi sie ogrody rózane wiec będę podziwiac u ciebie, :P
muszę przyznac że przez to forum to ciagle jakies choróbsko mnie dopad![]()
![]()
![]()
ciesze się bardzo że bedziesz sadzić żórawki. jak ci podrosna to może podzielisz sie z innymi spragnionymi...![]()
oby wiosna jak najszybciej zawitała....

Witaj,przepraszam że tak pożno odpowiadam,ale choróbsko mnie zmogło i nie zaglądałam do kompamisiaj19 pisze:Alexa74- widzę że Ciebie tak samo wzielo jak mnie. Ja nakupiłam ok 20 różnych gatunków nasion i cały czas dokupuje kolejne jak tylko coś ciekawego zobacze
. I tylko patrze jak rosną. Tylko przeraża mnie to jak one wszystkie wyrosną gdzie ja je wszystkie postawie
![]()
Chętnie się też wymienie doświadczeniami, napisz co jeszcze posadziłaś to może jakoś pomogęJa też sporządze listę moich nabytków
pozdrawiam