Czyżbyś czekała ,aż hosty zaczną wyłaniać swoje kły .

. Wstyd mnie że zaniedbałam swój wątek za co  was bardzo przepraszam.
 . Wstyd mnie że zaniedbałam swój wątek za co  was bardzo przepraszam.   . Były jednak ku temu powody...ale to już inna historia. O chorobach się nie mówi aby nie złapać następnej..
 . Były jednak ku temu powody...ale to już inna historia. O chorobach się nie mówi aby nie złapać następnej..  . Zaległości w waszych wątkach nie mam...jestem u was ze wszystkim na bieżąco. Tak jak i wy..wyglądam i nie mogę doczekać się wiosny
 . Zaległości w waszych wątkach nie mam...jestem u was ze wszystkim na bieżąco. Tak jak i wy..wyglądam i nie mogę doczekać się wiosny   . Działeczka to najlepsze lekarstwo na wszelkie dolegliwości. Póki jeszcze zima, dużo czytam i podglądam u was żurawki...zawładnęły mną one do reszty. Parę już mam ale ciągle chciało by się więcej...kto jak kto, ale wy na pewno to zrozumiecie. Oprócz żurawek mam też parę innych roślinek zapisanych w kajeciku...czyli robię wszystko dokładnie jak każdy z nas.
 . Działeczka to najlepsze lekarstwo na wszelkie dolegliwości. Póki jeszcze zima, dużo czytam i podglądam u was żurawki...zawładnęły mną one do reszty. Parę już mam ale ciągle chciało by się więcej...kto jak kto, ale wy na pewno to zrozumiecie. Oprócz żurawek mam też parę innych roślinek zapisanych w kajeciku...czyli robię wszystko dokładnie jak każdy z nas.   . Czego mi życzyć ...hm, zdrowia, aby być w pełnej kondycji na wiosnę co mam nadzieję że tak się stanie.
 . Czego mi życzyć ...hm, zdrowia, aby być w pełnej kondycji na wiosnę co mam nadzieję że tak się stanie.   

widzę że Gloriosa Rothschildiana  kwitła u Ciebie, moją ktoś w tym roku złamał jak miała pąki kwiatowe.
  widzę że Gloriosa Rothschildiana  kwitła u Ciebie, moją ktoś w tym roku złamał jak miała pąki kwiatowe.

. Czyli jesteśmy po sąsiedzku.
 . Czyli jesteśmy po sąsiedzku.   . Cieszę się bardzo.
 . Cieszę się bardzo.   No troszkę śniegu sypnęło...ale tylko troszeczkę. Na działce zapewne jest więcej i dobrze. Kwiatki przynajmniej nie zmarzną.
 No troszkę śniegu sypnęło...ale tylko troszeczkę. Na działce zapewne jest więcej i dobrze. Kwiatki przynajmniej nie zmarzną.    
  . Także jestem zakochana w liliach...ta od ciebie kwitła przepięknie. U mnie tyle nornic, aż się boję aby mi nie zginęła. Mało teraz piszę, cały tydzień przebywam u córki . Bawię wnuki ( nie ma tam kompa ). Przyjeżdżam tylko na sobotę a dziś wieczorem z powrotem. Przesyłam
. Także jestem zakochana w liliach...ta od ciebie kwitła przepięknie. U mnie tyle nornic, aż się boję aby mi nie zginęła. Mało teraz piszę, cały tydzień przebywam u córki . Bawię wnuki ( nie ma tam kompa ). Przyjeżdżam tylko na sobotę a dziś wieczorem z powrotem. Przesyłam   
  . Cieszę się że zajrzałaś do mnie. Gloriosa Rothschildiana faktycznie jest śliczna. Szkoda że twoja nie zakwitła...może w tym roku będzie lepiej.
 . Cieszę się że zajrzałaś do mnie. Gloriosa Rothschildiana faktycznie jest śliczna. Szkoda że twoja nie zakwitła...może w tym roku będzie lepiej.   . Boję się o swoją...czy uda mi się odpowiednio dobrze przezimować kłącza. No i oczywiście już parę nowych chciejstw mam. Na pierwszym planie brunnere...nie mam ani jednej. Naoglądałam się ot i teraz zawróciła mi w głowie.
 . Boję się o swoją...czy uda mi się odpowiednio dobrze przezimować kłącza. No i oczywiście już parę nowych chciejstw mam. Na pierwszym planie brunnere...nie mam ani jednej. Naoglądałam się ot i teraz zawróciła mi w głowie.   

dziękuję za cudne wiosenne widoczki
 dziękuję za cudne wiosenne widoczki  

,bo wiosna tuż ,tuż .
  ,bo wiosna tuż ,tuż .