Celinko ja też wyglądam niecierpliwie wiosnytrzynastka pisze:Dzidziu cudne wiosenne widokiśliczne lilie aż nie mogę się wiosny doczekać
Krysiugoryczka143 pisze:WITAJ DZIDZIU![]()
Lilie to Ciebie to zawsze piękne![]()
Moniczko dziękuję , kiedy już będzie można wyjść na ogródMonia68 pisze:Dzidziu, chciałam się przywitać w Nowym Roku i podziękować za odwiedziny![]()
U Ciebie jak zwykle kolorowo!! Od clematisów nie można oderwać oczu!!
Iryski pumila mam tylko trzy koloryFRAGOLA pisze:A mnie właśnie też iryski się podobają....mam tylko trzy...a Ty masz ich więcej
Olu ja też mam niebieskie, a te są koloru różowgo nowy nabytek i mam jeszcze białeAAleksandra pisze:A mnie sie podobają cebuliceZapomniałam o ich zakupie jesienią, to będę Twoje podglądała. Czy one są takie fioletowe czy trochę zdjęcie przekłamuje kolorkiem ? Widziałam u sąsiada łan niebieskich.
Neluś bo ja swoją Arabelkę podwiązuję do góryAlionuszka pisze:Dzidziu piękne te Twoje kwiaty,Arabella jest przecudna...,tyle kwiecia błękitnego,uwielbiam ten nie do zdarcia powojnik,ale u Ciebie jakby wyższy...Irysy w moim ulubionym kolorze,równie pięknie się prezentują,w ogóle kwiaty masz do pozazdroszczenia...
Dziękuję za odwiedzinyPatafix pisze:Masz bardzo dużo pięknych roślinek, dzięki którym twój ogród jest taki piękny.
Tak Krysiu to jest skalnica strasznie się rozrasta muszę ja ciągle skubaćgoryczka143 pisze:WITAJ DZIDZIU![]()
Mam pytanie czy ta roślinka obok irysów /drobne kwiatuszki/ to skalnica?
właściwie lili niedokarmiam specjalnie, robię gnojówke z pokrzyw i wszystko podlewamwmx pisze:Dzidziu czym Ty karmisz te lilie że one takie dorodne?
Majeczko dziękuję i tobie wszystkiego naj i jak najwięcej słoneczkamajka300 pisze:Dzidziumiłego tygodnia