W sklepach ogrodniczych w mieście handlują już dymką na całego.Anpio7 pisze:Ja znalazłam sklepik z satysfakconującym mnie asortymentemna str. kokosgarden.pl,
mają też dymkę, choć piszą, że sprzedają ją dopiero od marca- zobaczymy.
No i przesyłka tania. He he he a już miałam nic nie kupować przez net

materka, nie powinna ani jedna cebula iść w kwiatostan jak wysuszona dobrze.

, . Sadzę tyle, żeby starczyło na całą zimę. Ubiegły sezon jednak nie był dobry dla cebuli (i nie tylko dla cebuli), mokro i zimno wiosną. Zbiory nie zaliczyłam do udanych.
 , . Sadzę tyle, żeby starczyło na całą zimę. Ubiegły sezon jednak nie był dobry dla cebuli (i nie tylko dla cebuli), mokro i zimno wiosną. Zbiory nie zaliczyłam do udanych.

No tak szybko przysłali ,że aż się zdziwiłam .Zamawiałam w niedzielę ,a dzisiaj doszła paczka z plantico ,większośc z datą 2014 i 2015 chociaż parę też z 2012  .
 No tak szybko przysłali ,że aż się zdziwiłam .Zamawiałam w niedzielę ,a dzisiaj doszła paczka z plantico ,większośc z datą 2014 i 2015 chociaż parę też z 2012  .

, dostępny sposób zapłaty to przelew.
 , dostępny sposób zapłaty to przelew.

lada moment powinno przyjść zaległe zamówienie z Franchi (nie wszystko mieli w listopadzie), a także nasiona wynalazków od pani Ochotnickiej (najciekawsza dla mnie kukurydza Oaxacan Green). Szkoda że działki nie przybywa
 lada moment powinno przyjść zaległe zamówienie z Franchi (nie wszystko mieli w listopadzie), a także nasiona wynalazków od pani Ochotnickiej (najciekawsza dla mnie kukurydza Oaxacan Green). Szkoda że działki nie przybywa   .
 .